«Air Lituanica» didina kalėdinių skrydžių skaičių

Kalėdiniu laikotarpiu - nuo gruodžio 20 d. iki sausio 5 d. - „Air Lituanica“ didina skrydžių skaičių. Iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Londono ir Dublino oro uostus bus skraidinama trečdaliu dažniau nei planuota – vyks 64 reisai. Taip pat didinamas skrydžių skaičius į Miuncheną ir Amsterdamą. Iš viso keleiviams šventiniu laikotarpiu bus pasiūlyta virš 7000 vietų skrydžiuose.

„Skrydžių skaičių Jungtinės Karalystės ir Airijos kryptimis didiname atsižvelgdami į sumažėjusią kitų aviakompanijų skrydžių pasiūlą užsienyje gyvenantiems lietuviams.“ – sako „Air Lituanica” komercijos direktorius Simonas Bartkus.

S. Bartkus priduria, jog esant sąlyginai prastam susisiekimui su Londonu ir Dublinu, aviakompanija kasdien sulaukia daugybės prašymų parskraidinti namo Kalėdoms: „Dirbame atsižvelgdami į rinkos dėsnius, ir ypač smagu, kai jie sutampa su galimybe suteikti džiaugsmo keliems tūkstančiams šeimų Lietuvoje“.

Be to, vis daugiau tautiečių ryžtasi šventes sutikti svetur – pas užsienyje gyvenančius draugus ar Alpių kalnuose. Dėl to „Air Lituanica“ pasiūlė papildomus reisus gruodžio 26 d. – į Amsterdamą, ir gruodžio 28 d. – į Miuncheną.

Į Angliją ir Airiją šventiniu laikotarpiu „Air Lituanica“ vykdys 17 reisų iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto ir 15 – iš Palangos. Anglijoje pasirinktas antras pagal dydį Londono Gatviko oro uostas, Airijoje – Dublino oro uostas.

Keleiviai bus skraidinami „Small Planel Airlines” orlaiviais – 148 vietų „Boeing B737” ir 180 vietų „Airbus A320“, bei „Air Lituanica“ orlaiviais – 76 vietų „Embraer 170“ ir 86 vietų „Embraer 175“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 29.04.2024 Liepājas pēdas Latvijā Liepājas reģiona TIB
Lai aktīvi un erudīti atzīmētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, liepājnieki un pilsētas viesi aicināti pieteikties orientēšanās | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40038419sec.