Žiemos sezoną «airBaltic» pasitinka su daugiau maršrutų

Baltijos šalių oro bendrovės „airBaltic“ lėktuvai pradėjo skraidyti pagal naują žiemos sezono tvarkaraštį. Nuo praėjusių metų oro bendrovė padidino maršrutų skaičių į Rytų šalis ir šiam sezonui pristatė du naujas kryptis – į Abu Dabį ir Larnaką. Per šiuos oro uostus keleiviai gali skristi į dar daugiau šalių visame pasaulyje.

„Savo jėgas sutelkėme į maršrutus, kurių keleiviams reikia labiausiai, ir sumažinome skrydžių skaičių maršrutais, kurie nebuvo tokie populiarūs. Tai mums padėjo sėkmingai padidinti savo apyvartą, o laisvus lėktuvus skirti naujoms kryptims“, – sako „airBaltic“ komercijos direktorius Michaelas Grimmas.

Jo teigimu, oro bendrovė šį sezoną pasitinka turėdama daugiau partnerių ir savo keleiviams pasiūlys dar geresnių paslaugų. „Bendradarbiaudami su „Etihad Airways“ galime žymiai sumažinti kelionės tarp Rygos ir Abu Dabio laiką. Keleiviai greičiau nuskris ir į Australiją, Azijos, Afrikos ir Artimųjų Rytų šalis. Be to, pradėję bendradarbiauti su „Transaero Airlines“ savo klientams pagerinome susisiekimą su Rytinėmis kaimynėmis“, – pasakoja M. Grimmas.

Tarp Rygos ir Abu Dabio „airBaltic“ su „Etihad Airways“ tiesiogiai skraidyti pradės nuo gruodžio mėnesio. Jie bus vykdomi pagal bendro kodo sutartį. Į Kipro kurortą Larnaką „airBaltic“ skraidins saulės pasiilgusius poilsiautojus.

Žiemos sezonui oro bendrovė padidino skrydžių skaičių iš Rygos į Kijevą. Dabar „airBaltic“ lėktuvai šių tarp sostinių skraidys tris kartus per dieną.

„airBaltic“ šį sezoną dažniau skraidys ir į Rusijos sostinę. Į Maskvos „Vnukovo“ oro uostą bendrovė skraidins šešis kartus per savaitę, o į „Domodedovo“ oro uostą – kartą per dieną. Oro bendrovės partnerystė su „Aeroflot“ jai leidžia keleivius į Maskvos „Sheremetyevo“ oro uostą skraidinti 28 kartus per savaitę.

Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.

 

Apie „airBaltic“: „Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 25 lėktuvai: penki „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, ir dvylika „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.83972597sec.