«Air Lituanica» vasarą skraidys į du Švedijos miestus

Lietuvos ir Švedijos pasiekiamumas šią vasarą bus itin geras: oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ siūlys sezoninius skrydžius į du Švedijos miestus – Geteborgą ir Malmę. Skrydžiai bus vykdomi nuo birželio vidurio iki rugpjūčio pabaigos, abiem maršrutais skraidys 2 kartus per savaitę vakariniu laiku

„Pastaruoju metu galime dažniau pasidžiaugti pranešimais apie naujus oro transporto ryšius tarp Lietuvos ir Švedijos. Tai, be abejo, prisidės prie stiprėjančių verslo ir žmogiškųjų ryšių bei turizmo srautų didėjimo. Pagaliau – geriau vieni kitus pažinsime. Itin džiugiu, kad Švediją pagaliau atranda ir lietuviškas flagmanas – „Air Lituanica“. Net neabejojame, kad skrydžiai į Geteborgą ir Malmę pasiteisins, todėl mielai šią žinią skelbsime Švedijoje“, – naujų maršrutų atsiradimą sveikina Lietuvos ambasadorius Švedijos Karalystėje Eitvydas Bajarūnas.

Komercijos atašė Švedijos Karalystėje Audrius Masiulionis priduria, kad ilgą laiką Lietuva tiesioginių skrydžių į Švediją neturėjo, o šalies pasiekiamumas – vienas pagrindinių kriterijų renkantis vietą investicijoms, ieškant verslo partnerių ar planuojant kur praleisti savaitgalį. „Tikiu šių krypčių sėkme”, – sako A. Masiulionis.

Geteborgas (šved. Göteborg) yra pagrindinis Švedijos jūrų uostas. Šis miestas turi labai gerai išplėtotą susisiekimą geležinkeliu, tad iš Geteborgo Landveter (šved. Landvetter) oro uosto yra patogu pasiekti bet kurią Švedijos dalį. Nuo birželio 15 d. skrydžiai į Geteborgo Landveter oro uostą bus vykdomi trečiadieniais ir sekmadieniais, išskridimas iš Vilniaus 18.15 val., skrydžio trukmė 1 val. 35 min.

Malmė (šved. Malmö) yra trečiasis pagal dydį Švedijos miestas, iki XVII a. vidurio priklausęs Danijai. Todėl miestas yra labiau daniškas nei švediškas, o turistai Malmę vadina antrąja Kopenhaga. Iš Malmės labai patogu pasiekti Kopenhagą, miestus jungia 8 km Oresudo tiltas-tunelis. Nuo birželio 17 d. iš Vilniaus į Malmę orlaiviai kils antradieniais ir penktadieniais 18.15 val., skrydžio trukmė 1 val. 25 min.

Taip pat „Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto skrenda į Berlyną, Briuselį, Prahą, Miuncheną, Paryžių ir Taliną.Skrydžiai yra vykdomi dviem orlaiviais – 86 vietų „Embraer 175“ ir 50 vietų „CRJ 200“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.77414989sec.