Kauno oro uostas pradėjo vasaros skrydžių sezoną

Šią savaitę prasidėjusiame naujajame Kauno oro uosto vasaros skrydžių tvarkaraštyje numatyta 19 krypčių. Tikimasi, kad didžiausio dėmesio sulauks poilsinės kryptys, kurias šiemet papildė jau devintoji - tiesioginiai skrydžiai į pietų Sicilijoje esantį Komiso oro uostą. Sezono metu numatyti 62 skrydžiai per savaitę, juos iš Kauno oro uosto vykdys aviakompanija „Ryanair".
Į šios vasaros skrydžių tvarkaraštį sugrįžta pernai rekordinio turistų skaičiaus sulaukę maršrutai į saulėtus Italijos, Ispanijos, Maltos, Kipro ir Graikijos kurortus. Šią vasarą iš Kauno oro uosto lėktuvai kils net į du Sicilijos miestus - jau nuo pernai pažįstamą Trapanį ir tiesioginių skrydžių sąrašą papildžiusį Komisą, kurį galima pasiekti du kartus per savaitę - ketvirtadieniais ir sekmadieniais. Šie miestai vienas nuo kito nutolę daugiau kaip 300 km, tad keleiviai turės nuostabią galimybę savo atostogas ir pažintį su Sicilija pradėti vienoje salos pusėje, o į Lietuvą sugrįžti iš kitos.

Dar viena nauja vasaros sezono kryptis - tiesioginiai skrydžiai į vakarų Airijoje esantį Noką. Tai gera žinia ne tik šioje šalyje gyvenantiems lietuviams, bet ir planuojantiems keliauti po smaragdiniais kraštovaizdžiais garsėjančią vakarinę Airijos pakrantę. Skrydžiai į Noko oro uostą bus vykdomi vieną kartą per savaitę - ketvirtadieniais.

Naujajame tvarkaraštyje numatyti skrydžiai į Kiprą, Maltą, Palmą de Maljorką, Alikantę, Kaljarį, Komisą, Trapanį, Kosą, Rodą, Dubliną, Noką, Londoną (Stanstedą, Getviką, Lutoną), Bristolį, Edinburgą, Birmingemą, Frankfurto Haną, Oslo Rygę. Praėjusiais metais vasaros skrydžių sezono metu Kauno oro uostas sulaukė 544 tūkst. keleivių. Ketvirtadalį visų keleivių sudarė turistai iš kaimyninių šalių.

Kauno oro uostas priklauso tris oro vartus Vilniuje, Kaune ir Palangoje jungiančiam Lietuvos oro uostų tinklui, kuris 2013 metais aptarnavo daugiau nei 3,5 mln. keleivių, pasiūlė keliauti į 33 šalis 68 kryptimis 32 avialinijomis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.08468986sec.