«Air Lituanica» vasaros skrydžių žemėlapis pasipildys Bilundo kryptimi

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ prie vasaros sezono skrydžių tvarkaraščio prideda dar vieną kryptį – į Danijos miestą Bilundą. Ir tai bus 9-asis Europos miestas, kurį bus galima pasiekti iš Vilniaus oro uosto vasarą su „Air Lituanica“.

„Pastaruoju metu Danijos turistų skaičius Lietuvoje neaugo, todėl tikimės, kad nauji, triskart per savaitę vykdomi skrydžiai suteiks danams daugiau galimybių aplankyti Lietuvą trumpoms atostogoms ar ilgesniems savaitgaliams ir atrasti puikius mūsų šalies turizmo objektus. Daugiausia danų sulaukiame gegužės-rugsėjo mėnesiais, tad naujų skrydžių startas – pačiu laiku,“ – sako Valstybinio turizmo departamento direktorė dr. Raimonda Balnienė.

„Air Lituanica“ komercijos direktoriaus Simono Bartkaus teigimu, Bilundo kryptimi bus užpildyta Lietuvos susisiekimo su visa Vakarų Danija spraga: „Bilundas yra centrinėje šalies dalyje, iš jo patogu pasiekti antrą pagal dydį Danijos miestą Orhusą, taip pat Odensę ir Olborgą – trečią ir ketvirtą pagal dydį Danijos miestus. Ketiname per vasarą nauju maršrutu pervežti 4000 keleivių ir sustiprinti abiejų šalių turizmo bei verslo ryšius.“

S. Bartkus priduria, kad aplink Bilundo oro uostą (angl. Billund Airport) gyvena 2,6 mln. gyventojų, oro uostas vykdo daugiau nei 60 tarptautinių maršrutų, tad drąsiai save vadina Vakarų Danijos tarptautiniu oro uostu. Turistams Bilundas taip pat yra žinomas dėl jame veikiančio „Legolendo“ – didžiulės vaikų pramogų oazės.

Nuo birželio 16 d. iki rugpjūčio 28 d. iš Vilniaus oro uosto skrydžiai į Bilundo oro uostą Danijoje bus vykdomi tris kartus per savaitę. Pirmadieniais ir ketvirtadieniais išskridimo laikas iš Vilniaus – 18 val. 15 min., o šeštadieniais – 9 val. 50 min. Skrydžio trukmė 1 val. 45 min.

„Air Lituanica“ vasaros skrydžių tvarkaraštį papildys trimis naujais miestais – Danijos miestu Bilundu ir Švedijos miestais Geteborgu bei Malme. Prekyba bilietai prasidės šiandien, bilietų kainos nuo 99 Lt.

Taip pat „Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto skrenda į Berlyną, Briuselį, Prahą, Miuncheną, Paryžių ir Taliną. Skrydžiai yra vykdomi dviem orlaiviais – 86 vietų „Embraer 175“ ir 50 vietų „CRJ 200“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.51542187sec.