Wizz Air dešimtmečio proga – kas antras bilietas nemokamai

„Wizz Air“, didžiausia pigių skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje*, veiklos dešimtmečio proga, norėdama išreikšti padėką visiems savo keleiviams, šiandien dovanoja kas antrą bilietą bet kuriais pasirinktais maršrutais. Pasiūlymas galioja iki vidurnakčio interneto svetainėje wizzair.com**

Pirmasis žemų sąnaudų oro linijų bendrovės „Wizz Air“ skrydis įvykdytas iš Katovicų pietų Lenkijoje į Londono Lutono oro uostą gegužės 19-ąją, 2004-aisiais. „Wizz Air“ įkurta siekiant, kad kelionės oru būtų prieinamesnės Centrinės ir Rytų Europos šalių piliečiams. Iki 2013 m. pabaigos oro linijų bendrovė iš viso pervežė 69 mln. keleivių, sukūrė 300 maršrutų, jungiančių 96 kryptis 35-iose šalyse. 2014 mokestiniais metais kompanija pervežė 13,9 mln. keleivių bei tikisi svetingai aptarnauti dar daugiau žmonių.

„Wizz Air“ nuolat ieško būdų patobulinti savo pigių skrydžių pasiūlymus, todėl tikisi, kad toliau sėkmingą veiklą pratęs surasdami dar daugiau galimybių skraidyti iš jau aptarnaujamų šalių oro uostų ir atverdami naujų rinkų, kurios istoriškai neturėjo pigių skrydžių oro linijų galimybių.

„Labai didžiuojuosi, kad sulaukėme tokio svarbaus jubiliejaus. Ši ypatinga diena tai dešimties metų sunkaus darbo, kurį atliko puikių profesionalų komanda rezultatas. Pastarąjį dešimtmetį patyrėme greitą augimą, nuolatines inovacijas, suteikėme savo klientams progą keliauti, siekti naujų potyrių ir galimybių. „Wizz Air“ ir atsidavusiems kompanijos darbuotojams žengiant į kitą dešimtmetį, mes ir toliau mesime iššūkius savo konkurentams, siūlysime pigius skrydžius ir puikų keleivių aptarnavimą. Šiandien norėčiau padėkoti visiems mūsų klientams už jų lojalumą bei už tai, kad prisidėjo prie neįtikėtinos „Wizz Air“ kelionės“, - sako „Wizz Air“ vadovas Jzsef‘as Váradi‘s.

**Pasiūlymas galioja tik įsigyjant 2 ar daugiau vietų tuo pačiu metu, per tą pačią rezervaciją, tam pačiam skrydžiui, kurį atlieka „Wizz Air Hungary Ltd“ (W6). Kas antra iš įsigytų vietų bus nemokama, vienai rezervacijai skiriamos ne daugiau nei penkios nemokamos vietos. Terminas „nemokama“ reiškia, kad nereikės mokėti bilieto kainos, įskaitant mokesčius, kitus nepasirenkamuosius mokesčius, ir mažą rankinį bagažą (iki 42*32*25) (bet neįskaitant administracijos mokesčio) nemokamai vietai. Administracijos mokestis mokamas už nemokamas vietas. Dideli rankiniai bagažai ir kiekvienas registruoto bagažo vienetas apmokestinami papildomai. Jokie kiti pasirenkami papildomi produktai ir paslaugos nėra šio pasiūlymo dalis ir už juos reikia susimokėti, net jei jie įsigyjami kartu su nemokama vieta. Įsigyti bilietai turi būti panaudoti kartu ir negali būti atšaukti atskirai vienas nuo kito. Grupiniams užsakymams (10 asmenų ir daugiau) pasiūlymas negalioja. Bilietų kiekis bet kuria kaina ribotas.

Apie „Wizz Air”:

Didžiausios Vidurio ir Rytų Europoje pigių skrydžių bei mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“* orlaivių parką sudaro 50 „Airbus A320“ lėktuvai. Oro linijų kompanija skraidina iš 16 bazių ir siūlo 300 maršrutų, jungiančių 96 kryptis 35-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 1900 profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. Iki finansinių metų pabaigos, kuri skaičiuojama 2014 m. kovo 31 d.,. bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 13,9 mln. keleivių.

*Šaltinis „Innovata“. Pagal skrydžių vietų skaičių finansiniams metams, kurie baigėsi 2014 m. kovo 31 d. („FY 2014”). Vidurio ir Rytų Europos regioną sudaro Albanija, Baltarusija, Bosnija ir Hercegovina, Bulgarija, Kroatija, Čekija, Estija, Vengrija, Kosovas, Latvija, Lietuva, Makedonija, Moldova, Juodkalnija, Lenkija, Rumunija, Rusija, Serbija, Slovakija, Slovėnija ir Ukraina.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 18.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59143806sec.