«Air Lituanica» kalėdiniu laikotarpiu skraidys į Londoną, Edinburgą ir Geteborgą

Didžiųjų metų švenčių laikotarpiu – nuo gruodžio 19 d. iki sausio 4 d. – oro linijų bendrovė „Air Lituanica” vykdys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Londoną, Edinburgą ir Geteborgą. Bendrovės atstovų teigimu, papildomi skrydžiai tautiečiams, gyvenantiems šiuose miestuose,  suteiks galimybę per šventes greitai ir patogiai pasiekti gimtinę arba sulaukti iš jos svečių.

„Pernai papildomi šventiniai skrydžiai buvo itin populiarūs, tad ir šiais metais, atsižvelgdami į užsienyje gyvenančių tautiečių poreikius, ir vėl turėsime papildomų patogių skrydžių,” – sako „Air Lituanica” komercijos direktorius Simonas Bartkus.

„Air Lituanica“ kalėdiniu laikotarpiu iš Vilniaus į Londono Getviko oro uostą vykdys 10 skrydžių, į Edinburgą – 6, o į Geteborgą – 5 skrydžius. Pasak S. Bartkaus, dažniausiai žmonės yra linkę iš anksto planuoti savo kalėdines keliones, tad bilietų prekyba nurodytomis kryptimis pradedama jau šiandien. Bilietų kainos – 199 Lt į vieną pusę.  

Bilietus į šiuos „Air Lituanica“ skydžius jau galima įsigyti kompanijos interneto svetainėje www.airlituanica.com, o vėliau – ir kitose skrydžių paieškos svetainėse bei kelionių agentūrose.
„Air Lituanica“ taip pat vykdo nuolatinius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Bilundą, Briuselį, Miuncheną, Prahą, Paryžių ir Taliną.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49066401sec.