«Wizz Air» keleiviams – dar daugiau privalumų

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje*, paskelbė naujas „WIZZ Discount Club“ klubo nariams teikiamas nuolaidas ir privilegijas.

Nuo spalio 14-tos dienos, be jau esamų nuolaidų lėktuvų bilietams, keleiviai gali mažiau mokėti ir už bagažą – tokios nuolaidos galios vienerius narystės metus „WIZZ Discount Club“ klube, užsakant skrydžius. Taip pat pristatytos dvi naujos narystės rūšys – įprastinė narystė, kuri klubo nariams ir vienam jų kelionės kompanionui suteikia galimybę mėgautis klubo nuolaidomis lėktuvų bilietams bei bagažo mokesčiams ir grupinė narystė, kurios privalumais ir nuolaidomis gali naudotis didesnė dalis šeimos ar draugų, keliaujančių kartu su šio klubo nariu.

„Mes džiaugiamės, galėdami paskelbti pagrindinius mūsų nuolaidų klubo paslaugų papildymus. Turime jau daugiau nei pusę milijono klubo narių, tad akivaizdu, kad tiems, kurie siekia sutaupyti kiekvienos kelionės su mūsų bendrove metu, šio klubo gyvavimas yra aktualus. Vienos kelionės metu sutaupomi 35 litai nuo bilietų kainos ir 18 litų bagažui – tai klubą daro dar patrauklesniu keleiviams, kurie atsilygina savo lojalumu. Sutaupyti jie gali kaskart, užsisakinėdami „Wizz Air“ skrydžius per vienerius klubo narystės metus, – sako Danielis de Carvalho‘as, „Wizz Air“ komunikacijos vadovas. – Turint įprastinę narystę už 119 litų, nuolaidomis džiaugtis galės du žmonės vieno užsakymo metu, tuo tarpu didesnė žmonių kompanija, pavyzdžiui, grupės iki 6 keleivių ar šeimos daugiau sutaupytų pasirinkusios grupinę narystę, kainuojančią 199 litus“.

Esami „WIZZ Discount Club“ klubo nariai pasikeisti į vieną iš naujų narystės variantų – standartinį arba grupės – gali per bet kurį būsimą bilietų užsakymą, arba gali likti su įprastomis klubo nuolaidomis iki narystės pabaigos.

„WIZZ Discount Club“ klubo nariu galima tapti svetainėje wizzair.com.

Apie „Wizz Air”:

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“* orlaivių parką sudaro 54 „Airbus A320“ lėktuvai. Oro linijų kompanija skraidina iš 18 bazių ir siūlo 340 maršrutų, jungiančių 104 kryptis 36-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 2200 profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. Iki finansinių metų pabaigos, kuri skaičiuojama 2014 m. kovo 31 d., bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 13,9 mln. keleivių.

*Šaltinis „Innovata“. Pagal skrydžių vietų skaičių finansiniams metams, kurie baigėsi 2014 m. kovo 31 d. („FY 2014”). Vidurio ir Rytų Europos regioną sudaro Albanija, Baltarusija, Bosnija ir Hercegovina, Bulgarija, Kroatija, Čekija, Estija, Vengrija, Kosovas, Latvija, Lietuva, Makedonija, Moldavija, Juodkalnija, Lenkija, Rumunija, Rusija, Serbija, Slovakija, Slovėnija ir Ukraina.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.70461988sec.