«Wizz Air» atidaro 21 bazę bei siūlo 3 naujas kryptis

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje*, atidarė jau 21-ąją bazę – šį kartą Liubline, Lenkijoje. Nuo šių metų rugsėjo 14 d. čia bus bazuojamas naujas „Airbus A320“ tipo orlaivis bei didinamos regioninės paslaugos. Iš Liublino 3 kartus per savaitę keleiviai bus skraidinami trimis naujomis kryptimis: į Briuselio Šarlerua, Donkasterio Šefildo ir Glazgo oro uostus. Dažnės ir populiariausi skrydžiai iš Liublino oro uosto į Londono Lutono ir Oslo Torpo oro uostus.

 

Nauja oro linijų kompanijos bazė – jau 6-toji Lenkijoje. Su nauju orlaiviu, „Wizz Air“ skrydžių skaičių iš Liublino padidins iki 6, o metinis keleivių skaičiaus augimas iš oro uosto sieks 115 proc. Oro linijų bendrovė tikisi, kad plečiama žemų sąnaudų kelionių rinka Lenkijoje sukurs ir naujų darbo vietų vietinės aviacijos ir turizmo sektoriuose, didins verslo partnerių skaičių, o keleiviai turės daugiau galimybių įsigyti bilietų patraukliomis kainomis.

 

„2004 metais „Wizz Air“ įvykdė pirmąjį skrydį iš Lenkijos. Džiaugiamės, kad per 11 metų įgijome keleivių pasitikėjimą ir lojalumą. Įtraukdami Lenkijos oro uostus į savo skrydžių tinklą mes nuolat plečiame savo paslaugas, tad nauja bazė – tai dar vienas mūsų įsipareigojimas šaliai. Liublino oro uostas mūsų veiklos žemėlapyje atsirado 2012 metais, šiandien tai – jau šeštas Lenkijos oro uostas, kuriame yra mūsų bazė. Nekantraujame, kada galėsime pasveikinti keleivius lėktuve“, – sako György‘jus Abrán‘as, „Wizz Air“ komercijos vadovas.

Be naujų skrydžių iš Liublino, „Wizz Air“ taip pat pristato ir naują maršrutą iš Vroclavo į Stokholmo Skavstos oro uostą, o skrydis iš Poznanės į Milano Bergamo oro uostus taps prieinamus visus metus. Šie skrydžiai startuos nuo šių metų rugsėjo 15 d.  

 

Atidariusi naują bazę, oro linijų bendrovė iš 7 skirtingų Lenkijos oro uostų siūlo 113 maršrutų į 20 skirtingų šalių. Bilietus, kurių kaina prasideda nuo 9.99 Eur**, galima užsisakyti wizzair.com interneto svetainėje.

 

Nauji „Wizz Air“ maršrutai iš Liublino:

 

Į

Dienos

Pradžia

Kaina nuo**

Briuselio Šarlerua oro uostą

Pirmadienis, Penktadienis

Nuo rugsėjo 14 d.

9.99 Eur

Donkasterio / Šefildo oro uostą

Antradienis, Ketvirtadienis, Šeštadienis

Nuo rugsėjo 15 d.

19.45 Eur

Glazgo oro uostą

Trečiadienis, Sekmadienis

Nuo rugsėjo 16 d.

19.45 Eur

 

 

 

 

 

Padidintas skrydžių dažnis iš Liublino:

 

Į

Savaitiniai skrydžiai

Nuo

Londono Lutono oro uostą

Nuo 5 iki 7

Rugsėjo 15 d.

Oslo Torpo oro uostą

Nuo 3 iki 4

Gruodžio 21 d.

 

 

Nauji „Wizz Air“ maršrutai iš Vroclavo ir Poznanės:

 

Maršrutas

Dienos

Pradžia

Kainos nuo**

Vroclavas – Stokholmo Skavstos oro uostas

Antradienis, Šeštadienis

Nuo rugsėjo 15 d.

Eur 9.99

Poznanė – Milano Bergamo oro uostas

Antradienis, Šeštadienis

Nuo rugsėjo 15 d.

Eur 9.99

 

 

Apie „Wizz Air“:

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“* orlaivių parką sudaro 55 „Airbus A320“ tipo lėktuvai. Oro linijų kompanija skraidina iš 21 bazės ir siūlo 360 maršrutų, jungiančių 110 krypčių 37-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 2200 profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. Iki finansinių metų pabaigos, kuri skaičiuojama 2014 m. kovo 31 d., bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 15,8 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra listinguojamos  Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ).

*Šaltinis „Innovata“. Pagal skrydžių vietų skaičių nuo 2014 m. balandžio 1 d. iki rugsėjo 30 d. Vidurio ir Rytų Europos regioną sudaro Albanija, Baltarusija, Bosnija ir Hercegovina, Bulgarija, Kroatija, Čekija, Estija, Vengrija, Kosovas, Latvija, Lietuva, Makedonija, Moldavija, Juodkalnija, Lenkija, Rumunija, Rusija, Serbija, Slovakija, Slovėnija ir Ukraina.

** Kaina į vieną pusę, įskaitant mokesčius ir privalomą rinkliavą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70541501sec.