«airBaltic» pristato naujus skryžius – į Uznamą

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ nuo gegužės 9-osios skraidina dviem naujais tiesioginiais maršrutais, sujungusiais Frankfurtą ir Dormundą su saulėtąja Vokietijos sala Baltijos jūroje – Uznamu. Pirmą kartą savo istorijoje oro bendrovė pasiūlė tiesioginius skrydžius tarp miestų už Pabaltijo ribų.

 

„Naujųjų maršrutų pristatymas „airBaltic“ yra neeilinis įvykis, šiuo žingsniu didiname savo plėtrą Baltijos jūros regione. Bendradarbiaudami su savo partneriais „ArGe group“ galime pristatyti šią populiarią atostogų kryptį į pajūrio kurortą keliautojams iš Vokietijos“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte.  

 

Keliones maršrutas

Skrydžių dažnumas

Skrydžiai numatomi nuo  

Kaina *, 

„Basic“ bilietas 

Dortmundas – Heringsdorfas

1 skrydis per savaitę

2015 m gegužės 9 d.

149 eurai

Frankfurtas – Heringsdorfas

1 skrydis per savaitę

2015 m. gegužės 9 d.

149 eurai

* Mažiausia kaina, įskaičiavus mokesčius, rinkliavas ir paslaugų įkainius; perkant per www.airBaltic.com, kiekis ribotas 

 

Nuo gegužės 9 d. kartą per savaitę iš Frankfurto ir Dortmundo į Heringsdorfą Uznamo saloje skraidys „airBaltic“ lėktuvas „Bombardier Q400 NextGen“. Šiems skrydžiams nebus taikomas registracijos mokestis, o keleiviai skrydžio metu bus vaišinami vandeniu, arbata ar kava bei užkandžiu. Abiejų krypčių lėktuvo bilietas į vieną pusę kainuos nuo 149 eurų, įskaičiavus oro uostų  ir pervedimo mokesčius.

 

Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galima rasti www.airBaltic.com

 

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Talino, Rygos bei Baltijos pajūrio kurorto Heringsorfe.

 

 

Apie „airBaltic“: 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 25 lėktuvai – 5 „Boeing 737-500“  lėktuvai, aštuoni „Boeing 737-300“ bei 12 „Bombardier Q400Next Gen” lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. „airBaltic“ pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. Taip pat airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“ prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. 2012 m. nepriklausoma rinkos ir vartotojų tendencijų tyrimo agentūra „Airlinetrends“ pripažino „airBaltic“ viena iš Top 10 novatoriškiausių pasaulinių oro linijų.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.86316514sec.