«airBaltic» plečia skrydžių Poprado kryptimi skaičių

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ plečia susisiekimą tarp Rygos ir Poprado, Slovakijoje ir dvigubai didina skrydžių minėta kryptimi skaičių. Oro bendrovė taip pat pristato naują tiesioginį skrydį iš Varšuvos į Popradą. Naujieji maršrutai leis „airBaltic“ toliau gerinti susisiekimą tarp Baltijos regiono ir  Skandinavijos, Rusijos bei NVS šalių.

 

„Esu slovakas, dirbantis „airBaltic“, ir man be galo malonu, kad Slovakijos ir Latvijos vadovai supranta šių regionų jungties svarbą. Artimiausią sezoną „airBaltic“ ne tik skraidins daugiau turistų į Popradą – Tatrus, bet ir pasiūlys du kartus per savaitę vyksiančių patogių skrydžių į Baltijos ir Šiaurės regionus bei Rusiją. Keliautojai turės galimybę mėgautis patogiu susisiekimu iš Poprado per Varšuvą į daugelį pasaulio šalių. Vieta lėktuve kainuoja nuo 29 eurų į vieną pusę“, – sako „airBaltic“ įgulos narys Martinas Sedlacky.  

 

 

Skrydžio maršrutas

Skrydžio dažnis

Pradžios data

Kaina *,

Paprastas

Kaina*,

Verslo klasės

Ryga – Popradas (Slovakija)

2 skrydžiai per savaitę

Gruodžio 15, 2015

EUR 29

EUR 399

Varšuva – Popradas (Slovakija)

1 skrydis per savaitę

Gruodžio 15, 2015

EUR 29

EUR 359

 * Mažiausia kaina, įskaitant oro uosto mokesčius, rinkliavas ir aptarnavimo mokestį, visas skrydžių šia kryptimi sąrašas interneto svetainėje www.airbaltic.com.

 

 

Kaip skelbta anksčiau, iš Rygos į Popradą Slovakijoje „airBaltic“ pradėjo skraidinti dar 2014 m. gruodžio 13 dieną. Šių metų gruodžio 15 d. „airBaltic“ ims šia kryptimi skraidinti dvigubai dažniau bei nauju maršrutu sujungs Varšuvą ir Popradą. „airBaltic“ keleiviai  skrisdami iš Rygos į Popradą sės į orlaivį Boeing 737-300, kelionė truks 1 valandą 40 minučių, o iš Varšuvos į Popradą – 1 valandą ir 5 minutes. Abiejų krypčių bilieto į vieną pusę kaina prasideda nuo 29 eurų, įskaitant oro uostų mokesčius ir rinkliavas. Visą skrydžių šia kryptimi sąrašą galima rasti interneto svetainėje www.airbaltic.com.

 

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos, o greitai pasiūlys skrydžius ir iš Baltijos pajūrio kurorto Heringsdorfe.

 

Apie „airBaltic“: 

„Air Baltic Corporation“ („airBaltic“) – punktualiausios pasaulio oro linijos, skraidinančios į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Viduriniųjų Rytų ir NVS šalių miestų. Tai uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 25 lėktuvai: trylika „Boeing 737“ bei 12 „Bombardier Q400Next Gen“ lėktuvų. „airBaltic“ pelnė daugybę tarptautinių apdovanojimų už nepriekaištingą veiklą, inovatyvų ir pažangų aptarnavimą bei pasaulinį apdovanojimą „Phoenix Award 2010“ už verslo restruktūrizavimą. 2012 m. nepriklausoma rinkos ir vartotojų tendencijų tyrimo agentūra „Airlinetrends“ pripažino „airBaltic“ viena iš Top 10 novatoriškiausių pasaulinių oro linijų;  2014 m. „airBaltic“ pripažinta punktualiausia pasaulio oro linijų bendrove.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 21.03.2024 Tikšanās ar rakstnieci Noru Ikstenu Tukumā Tukuma TIC
21.martā plkst.16.00 tikšanās ar rakstnieci, grāmatu “Mātes piens”, “Jōna” u.c. interesantu un vērtīgu grāmatu autori Noru Ikstenu. | Skatīt vairāk
Latvija
Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.02.2024 - 26.03.2024 Plāno pasākumus Bauskas novadā! Bauskas TIC
Plāno pasākumus Bauskas novadā? Ieskaties - pasākumu vietas, fotogrāfi, transports un vēl! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 Laivošanas sezonas atklāšana! Bauskas TIC
Dodies aizraujošā laivu sezonas atklāšanas braucienā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93633103sec.