SAS ateinančiais metais pasiūlys skrydžius į Majamį ir Los Andželą

Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS 2016 m. keleiviams pasiūlys tris naujus maršrutus į JAV reisais Stokholmas - Los Andželas, Kopenhaga – Majamis ir Oslas – Majamis. SAS taip pat vykdys daugiau skrydžių maršrutais Stokholmas – Niujorkas, Stokholmas – Čikaga ir Kopenhaga – Šanchajus. Viso 2016 m. SAS pasiūlys virš 330 000 papildomų vietų lėktuvuose, skraidinančiuose keleivius tarpžemyniniais reisais.

 

„Jau dabar tarp keleivių iš Lietuvos SAS maršrutai į JAV, pavyzdžiui, į Niujorką, Čikagą bei San Franciską, yra labai populiarūs, tad planuojame, jog ir naujieji maršrutai sulauks keleivių susidomėjimo. Šiandien SAS siūlo ypatingai patogų susisiekimą su Stokholmu bei Kopenhaga, o nuo š.m. spalio pabaigos vykdysime ir tiesioginius skrydžius tarp Vilniaus ir Oslo, tad tikrai galėsime užtikrinti patogias jungtis per visus tris pagrindinius Skandinavijos oro uostus tiek į Majamį, tiek į Los Andželą“, - pažymėjo SAS vadovė Baltijos šalims ir Rusijai Rūta Jucienė.

 

Los Andželo kryptis bus patraukli pietų Kaliforniją norinčių aplankyti keleivių tarpe. Pirmasis lėktuvas maršrutu Stokholmas – Los Andželas pakils 2016 m. kovo 14 d. Vasaros sezono metu skrydžiai šiuo maršrutu bus vykdomi kasdien.

 

Majamio reisas bus ypač patrauklus žiemos mėnesiais. Majamis yra didžiulis oro uostas, per kurį patogiai galima pasiekti Karibų salas bei Lotynų Ameriką, taip pat tai yra didelis prekybos centras, o iš Majamio jūrų uosto išplaukia daugybė didžiųjų kruizinių laivų. Pirmieji SAS lėktuvai iš Kopenhagos ir Oslo oro uostų pakils skrydžiams į Majamį 2016 m. rudenį, skrydžiai bus vykdomi kasdien.

 

Skrydžių bendrovė SAS šiuo metu tarpžemyniniais maršrutais vykdo skrydžius į Čikagą, Niujorką, Vašingtoną, San Franciską, Pekiną, Šanchajų, Honkongą ir Tokiją.

 

SAS iš Lietuvos šiuo metu vykdo 19 skrydžių per savaitę tarp Vilniaus ir Kopenhagos bei 14 skrydžių per savaitę tarp Vilniaus ir Stokholmo, nuo š.m. spalio 12 d. vykdys 18 reguliarių skrydžių per savaitę tarp Palangos ir Kopenhagos (šiuo metu jų yra 13), o nuo spalio 29 d. - keturis savaitinius skrydžius tarp Vilniaus ir Oslo.

 

 

 

Apie SAS:

Suformuotos 1946 m., Skandinavijos oro linijos SAS yra viena seniausių ir didžiausių Europos civilinės aviacijos bendrovių, 1997 m. tapusi viena iš tarptautinio skrydžių bendrovių aljanso „Star Alliance“ steigėjų. 1992 m. SAS tapo pirmąja užsienio skrydžių bendrove, pradėjusia reguliarius skrydžius iš Kopenhagos į Vilnių, 2004 m. - iš Palangos į Kopenhagą, o 2013 m. balandžio 1 d. SAS atnaujino skrydžius iš Vilniaus į Stokholmą.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 21.03.2024 Pirts rituāli pie Dzintras Abarones TAKA
Pirts rituāli un meistarklases dažādiem pasākumiem .Meistarklašu formāti parasti pielāgoti atbilstoši pasūtītāja vēlmēm. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49623704sec.