Skrydžių Vilniaus oro uoste pasirinkimas vilioja ir Lietuvos kaimynus

Vilnius užsienio šalių gyventojų vis dažniau pasirenkamas ne tik kaip puiki atostogų vieta, bet ir kaip pirmoji kelionių stotelė. Vilniaus oro uostas populiarėja tarp Lietuvos kaimynų – pastebėjus augantį keleivių iš Latvijos srautą, tarp pagrindinių Lietuvos oro vartų ir Daugpilio kasdien pradėjo kursuoti specialus autobusas.

Naujuoju latvių įmonės "Dautrans" maršrutu tarp antro pagal dydį Latvijos miesto ir Vilniaus oro uosto kursuoja du nauji ir patogūs mikroautobusai, kuriuose telpa iki 20 žmonių. Maršruto tarpinės stotelės – Zarasai, Visaginas, Dūkštas, Ignalina, Vilniaus autobusų stotis. Visa kelionė trunka 3,5 val.

"Šio maršruto atsiradimu praplėtėme susisiekimo su Vilniaus oro uostu geografiją – iki šiol oro uostą tiesiogiai ir patogiai pasiekdavo keleiviai iš Palangos, Klaipėdos ir Kauno. Taip pat inicijuojame ir daugiau maršrutų, tikimės, kad greitu metu pradės kursuoti autobusas tarp Vilniaus oro uosto ir Baltarusijos sostinės – Minsko," – sakė Lietuvos oro uostų Komunikacijos ir rinkodaros skyriaus vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Iš Daugpilio į Vilniaus oro uostą autobusas pajuda kiekvieną dieną 7 val. ryto, atgal į Latviją jis išvažiuoja 13 val. Visos kelionės bilieto kaina – 15 eurų.

Vilniaus oro uoste latviai gali ne tik pradėti savo kelionę daugiau nei 47 kryptimis, į kurias skraidina 17 oro bendrovių, bet ir skrydžio laukti unikalioje erdvėje – kino salėje "FilmBox LT". Tai vienintelė kino salė, veikianti oro uoste, Baltijos ir Šiaurės Europos šalyse.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.03.2024 - 27.02.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.03.2024 - 23.03.2024 Alīsijas Edelvaisas (Austrija) koncerts Valmieras TIC
22.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā koncertēs austriešu dziesminiece, multiinstrumentāliste, cirka māksliniece un aktrise Alīsija Edelvaisa. | Skatīt vairāk
25 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47638416sec.