airBaltic pradeda bendradarbiavima su Lenkijos oro linijomis LOT

Baltijos šalių oro bendrovė airBaltic sudarė bendradarbiavimo sutartį su Lenkijos oro linijomis LOT Polish Airlines. Šis bendradarbiavimas airBaltic klientams pasiūlys patogų susisiekimą su Pietryčių Europa, o LOT klientams – su Šiaurės Europos šalimis.

"Sustiprinus ryšius tarp Rygos ir kitų avialinijų, mūsų klientai lengviau pasieks regionus, į kuriuos nevykdomi tiesioginiai airBaltic skrydžiai. Stipri oro linijų partnerių šeima, su kuriais esame sudarę reisų sutartis, užtikrina klientams sklandžią ir patogią kelionę įvairiuose regionuose. Dabartiniai mūsų partneriai – didžioji dali Europos oro linijų, tad džiaugiamės, jog į šį 20-ies oro linijų būrį nuo šiol įsijungia ir LOT Polish Airlines. Tai labai simboliškas skaičius, kadangi šiemet airBaltic švenčia savo 20-ąjį gimtadienį", – sako airBaltic komercijos vadovas Kristoferis Viatte.

LOT Varšuvoje nuolatos tobulina savo tinklą, siūlydama patogų ir platų skrydžių maršrutų pasirinkimą augančiam klientų skaičiui. Džiugu, jog dėka partnerystės su airBaltic dar daugiau keliautojų iš Latvijos galės pasiekti Šopeno oro uostą Lenkijoje ir toliau keliauti LOT oro linijomis. Tuo pačiu džiaugiamės savo klientams galėdami pasiūlyti naujus, airBaltic vykdomus maršrutus. Tvirtai tikiu, jog ši partnerystė suteiks papildomą vertę tiek mums, tiek ir abiejų avialinijų klientams", – sako Michal Nowak, LOT Partnerystės ir Alijanso projektų direktorius.

airBaltic ir LOT kartu siūlo iki dviejų skrydžių per dieną maršrutu Ryga – Varšuva. Naujoji partnerystė LOT klientams leis lengviau keliauti tarp Varšuvos ir Oslo (Norvegija) bei tarp Varšuvos ir Helsinkio (Suomija). Tuo pačiu metu airBaltic keleiviai patogiai pasieks Bulgarijos sostinę Sofiją bei Belgradą Serbijoje.

Baltijos šalių oro bendrovė airBaltic skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje airBaltic skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74173689sec.