Lietuvos bendrovės orlaivių parke – didesni ir naujesni lėktuvai

Orlaivių parke – didesni „Airbus 321“ lėktuvai, papildomi „Airbus 320“ ir atsisakyta „Boeing 737-300“ lėktuvų – taip šių metų vasarą pasitiks atostogų skrydžių bendrovė „Small Planet Airlines“. Bendrovės parke vasarą iš viso rikiuosis 21 „Airbus“ lėktuvas, trys iš jų bus bazuojami Lietuvoje.

 

„Vykdydami plėtrą, pastebėjome augančią didesnių orlaivių paklausą, todėl nusprendėme išnaudoti vieno „Airbus“ tipo lėktuvo privalumus ir pasiūlyti mūsų klientams galimybę skraidyti didesniais orlaiviais“, – sako „Small Planet Airlines“ direktorius Vytautas Kaikaris. Anot jo, šie pokyčiai bei atnaujinti orlaivių salonai bendrovę išskirs iš visų tokio tipo aviakompanijų Europoje, kadangi keleiviai papildomai galės mėgautis ir nauju interjeru bei išskirtinėmis paslaugomis.

 

Šią žiemą visuose „Small Planet Airlines“ orlaiviuose įrengiamas naujos koncepcijos interjeras ir įdiegtos papildomos paslaugos. Tai naujos „Recaro“ kėdės, specialus LED apšvietimas, bevielis vidinis tinklas „AirFi“, leisiantis keleiviams pramogauti savo išmaniuosiuose įrenginiuose ir kt. Visos šios naujovės bus įdiegtos ir „Airbus 321“ orlaiviuose.

 

Šių metų vasarą orlaivių parką papildysiantys keturi modernūs „Airbus 321“ orlaiviai, pagaminti 2004–2007 m., pasižymi ilgesniu korpusu nei „A320“ tipo orlaiviai, todėl bendrovė planuoja padidinti skrydžių pajėgumus populiariausiomis kryptimis – visi keturi 220 vietų orlaiviai aviakompanijos keleivius skraidins iš Lenkijos oro uostų į Viduržemio jūros kurortus.

 

Pasak Christopher‘io Buckley, „Airbus“ vykdomojo viceprezidento Afrikos, Europos, Azijos ir Ramiojo vandenyno regionams, „A321“ puikiai įsilies į bendrovės orlaivių parką. „Džiaugiamės, kad „Small Planet Airlines“ parke rikiuosis vien „Airbus“ orlaiviai. „A321“ ekonominis efektyvumas ir galimybė juose teikti išskirtines paslaugas užtikrins bendrovės pelningumą ir klientų pasitenkinimą“, – sako Ch. Buckley.

 

Parką papildę „A320“ tipo orlaiviai bus bazuojami kompanijos padalinyje Vokietijoje, kur jais bus skraidinami „Thomas Cook“ ir „TUI“ klientai iš Brėmeno ir Paderborno bazių. Trečiojo „Airbus 320“ orlaivio sulauks ir Lietuva – iki šiol vasaros sezonu Vilniuje būdavo bazuojami du „Airbus 320“. Šią vasarą iš Lietuvos sostinės suplanuota daugiau skrydžių į Viduržemio jūros kurortus.

 

Anot V. Kaikario, bendrovė nuo „Boeing 737-300“ prie „Airbus 320“ orlaivių perėjo palaipsniui, o šį procesą užbaigė paskutinio „Boeing“ lėktuvo atsisakymas. Šią žiemą priimtas sprendimas atsisveikinti ir su seniausiu parke „Airbus 320“ orlaiviu. Bendrovė lėktuvų parką atnaujinti žada ir toliau, įvesdama naujesnius „Airbus 320“ ir „Airbus 321“ lėktuvus.


„Small Planet Airlines“ – atostogų skrydžių kompanija, „Airbus 320/A321“ orlaiviais skraidinanti Europos (Didžiosios Britanijos, Lenkijos, Lietuvos, Italijos, Vokietijos) ir Azijos keleivius. 21 lėktuvą valdanti bendrovė dirba su didžiausiais kelionių operatoriais ir vasaros sezono metu skraidina atostogautojus į Graikiją, Ispaniją, Turkiją, Bulgariją ir kitas šalis, o žiemos sezono metu dalį orlaivių perkelia į Azijos rinkas. Bendrovė taip pat vykdo specialiuosius skrydžius – skraidina valstybines delegacijas, sportininkus bei vykdo privačius užsakymus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38667202sec.