«Wizz Air» keleiviai skrydžio metu galės sužinoti naujausius "Euro 2016" rezultatus

Didžiausi Europos futbolo čempionato aistruoliai nuo šiol net ir skrydžio metu galės sužinoti naujausius vykstančių rungtynių rezultatus. Tokią galimybę savo keleiviams skrendant net ir 11,5 km aukštyje užtikrins didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje „Wizz Air“. Keleivius apie skrydžio metu vykstančių rungtynių rezultatus pilotai informuos po pirmojo kėlinio ir pasibaigus rungtynėms.

Naujausią informaciją su vykstančio mačo rezultatais pilotams perduos oro linijų operacijų valdymo centras iš biuro, esančio Budapešte. Žinutės pilotus pasieks per orlaivių ryšių adresavimo bei pranešimo sistemą (ACARS).

Tie futbolo gerbėjai, kurie nenorės išgirsti naujausių rezultatų bei rungtynes norės peržiūrėti vėliau, galės iš anksto tam pasiruošti, kadangi keleiviai bus įspėjami apie netrukus nuskambėsiantį futbolo mačo rezultatų atnaujinimą.

„Itin atidžiai čempionato rezultatus sekantiems mūsų klientams nebereikia specialiai derinti savo kelionių tvarkaraščio ar ieškoti kompromisų. Realus rezultatų atnaujinimas užtikrins, kad mūsų keleiviai naujausią informaciją sužinos ir 11,5 km aukštyje, tad galima drąsiai keliauti verslo reikalais, atostogauti ar pažiūrėti mėgstamos komandos rungtynių Prancūzijoje“, – sako „Wizz Air“ komunikacijos vadovė Tamara Vallois.

Iš 24 šalių, dalyvaujančių čempionate, „Wizz Air“ skrydžius vykdo iš 19-os valstybių bei turibazes penkiose iš jų. Aviakompanija puikiai žino, ką reiškia komandinė dvasia ir vienybė, tad kai tik įmanoma, oro linijų bendrovė remia futbolo sirgalius organizuodama specialius skrydžius į ir iš Prancūzijos, kad fanai spėtų laiku pamatyti savo palaikomos komandos žaidimą bei grįžtų namo atgal iškart po rungtynių. Su kompanijos „A320“ lėktuvu į rungtynes taip pat keliauja ir Vengrijos nacionalinė futbolo komanda.

Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 68 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 25 bazių ir siūlo 420 maršrutų, jungiančių 124 krypčių 39-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 2600 aviacijos profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. Finansiniais metais, kurie baigėsi 2016 m. kovo 31 dieną, bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 20 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. Aviacijos žurnalas „Air Transport World“ už pasiekimus 2015 metais bendrovę paskelbė „Metų vertingiausia aviakompanija“ (angl. „Value Airline of the Year“).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36008215sec.