„Baltic Chain“ dviratininkai bus apdovanojami Panevėžyje

Rugpjūčio 20-24 dienomis vyks tarptautinės daugiadienės dviračių sporto lenktynės „Baltic Chain Tour“ Baltijos kelio 25-mečiui paminėti. Lenktynių maršrutas drieksis per tris Baltijos šalis – Lietuvą, Latviją ir Estiją. Rugpjūčio 20 dieną varžybos prasidės Vilniuje, Katedros aikštėje, o finišas – Panevėžyje, Laisvės aikštėje.

Dviratininkai iš Vilniaus į Panevėžį važiuos pro Širvintas ir Ukmergę, kur bus tarpiniai finišai. Panevėžyje sportininkai dar apsuks keturis ratus miesto gatvėmis: Elektros, Vasario 16-osios, Tulpių, Taikos al., Stoties, Marijonų, Smėlynės.

Planuojama, kad į miestą dviratininkai turėtų įvažiuoti apie 14.50 val., o finišuoti apie 15.20 val. Apie 15.30 val. prie „Panevėžio“ viešbučio planuojama I etapo apdovanojimų ceremonija.

II lenktynių etapas bus jau Latvijoje, iš Rygos į Siguldą. III etapas įdomus tuo, kad dviratininkai startuos vienoje šalyje, o finišuos jau kitoje - Valmiera (Latvija) – Pernu (Estija). IV ir V etapai bus Estijoje (Pernu – Viljandis, Viljandis – Talinas).

Lenktynėse varžysis 20 komandų, tarp jų dvi iš Lietuvos: Lietuvos nacionalinė rinktinė (Aidis Kruopis, Paulius Šiškevičius – šių metų Lietuvos čempionas, broliai Gediminas ir Vytautas Kaupai, Žydrūnas Savickas bei Darijus Džervus) ir „Top Team“ komanda (Airidas Videika, Mykolas Račiūnas, Deividas Vileniškis, Elijus Čivilis, Andrius Pečiulis ir airis Ryanas Sherlockas). Lenktynėse startuojančioje Rusijos „Itera – Katusha“ komandoje yra panevėžiečiams gerai žinomų, anksčiau garsių dviratininkių dvynių Rasos ir Jolantos Polikevičiūčių sūnūs – Viktoras Manakovas (Jolantos) ir Arturas Kovshas (Rasos).

Be šių šalių atstovų, „Baltic Chain Tour“ varžysis latviai, estai, lenkai, baltarusiai, norvegai, airiai, čekai, belgai, olandai, vokiečiai, prancūzai, austrai, ukrainiečiai, kazachai, slovakai ir net japonai.

Lenktynių organizatoriai kviečia atvykti pasižiūrėti varžybų ir palaikyti mūsų sportininkų.

Taip pat iš anksto atsiprašo už sukeltus nepatogumus dėl eismo sutrikdymo.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74595594sec.