Viešbučiai „Radisson Blu“ sporto entuziastams siūlo bėgimo ir dviračio takų maršrutus

„Radisson Blu“, vienas iš lyderiaujančių viešbučių tinklų pasaulyje, pristatė naują paslaugą viešbučio svečiams – #BluRoutes. Naudodamiesi programa žmonės gali pasirinkti norimą maršrutą bėgimui ar važiavimui dviračiu mieste, į kurį atvyko. Siekiama, kad #BluRoutes sportuojantiems žmonėms padėtų nenukrypti nuo mankštinimosi įpročių kelionių metu. Tokia paslauga teikiama ir sostinės viešbutyje „Radisson Blu Royal Astorija Hotel“.

Ronald Smithjes, „Radisson Blu” viešbučių Baltijos šalių regiono direktorius, tvirtina, kad sporto maršrutai vis labiau vertinami viešbučio svečių. Jie nori išlikti geros formos nepaisant to, kokiu tikslu keliauja – dirbti ar ilsėtis. „Man pačiam sportas ne tik suteikia galimybę propaguoti sveiką gyvenimo būdą, bet ir atpalaiduoja po ilgos darbo dienos. Ypatingai smagu, jei sportuoti galima lauke – bėgioti ar važiuoti dviračiu, o ne tik treniruotis sporto salėje ar plaukioti baseine. Be to, sportuojant lauke galima atrasti artimiausias dar nepažintas, žavias miesto vietas. Jau ne vienerius metus „Radisson Blu“ viešbučiai Rygoje, Taline ir Vilniuje skatina sveiką gyvenimo būdą. Mes didžiuojamės pristatydami #BluRoutes kaip papildomą paslaugą savo svečiams. Prie programos dar neprisijungę „Radisson Blu“ viešbučiai tai padarys iki šių metų pabaigos“, – sako R. Smithjes.

#BluRoutes programoje dalyvaujantys viešbučiai siūlo kelis maršrutus bėgimui ir važiavimui dviračiais, kurie skiriasi ilgiu bei sudėtingumu. Svečiuodamiesi Vilniaus „Radisson Blu Royal Astorija Hotel“ viešbutyje, svečiai gali pasirinkti vieną iš trijų jiems siūlomų maršrutų – bėgimą senamiestyje, važiavimą dviračiu Vilniaus centre arba sostinės paupiu.

Programą #BluRoutes netrukus bus galima rasti „Radisson Blu One Touch“ mobiliojoje aplikacijoje, tereikės pasirinkti viešbutį ir pagrindiniame meniu paspausti „Out and About“. Taip pat #BluRoutes talpinama viešbučio internetiniame tinklalapyje, spausdinti žemėlapiai svečiams dalinami ir viešbučių registratūroje.

19 „Radisson Blu“ viešbučių jau prisijungė prie #BluRoutes programos, tarp jų yra ir trys Baltijos šalių viešbučiai – „Radisson Blu Elizabete Hotel“ (Ryga), „Radisson Blu Sky Hotel“ (Talinas) and „Radisson Blu Royal Astorija Hotel“ (Vilnius).

Dalyvaujančių programoje viešbučių sąrašą ir detalesnę informaciją galima rasti čia: radissonblu.com/bluroutes „Radisson Blu One Touch“ mobiliąją aplikaciją bus galima rasti čia: https://itunes.apple.com/us/app/radisson-blu-one-touch/id708407920?mt=8

Apie „Radisson Blu“

„Radisson Blu“ yra vienas lyderiaujančių viešbučių tinklų pasaulyje. Didžiausiuose pasaulio miestuose, 62 šalyse, veikia daugiau kaip 275 „Radisson Blu“ viešbučiai. 9 viešbučiai duris atvėrė Baltijos šalyje – keturi Latvijoje, trys Lietuvoje ir du Estijoje.

„Radisson Blu“ yra dalis „Carlson Rezidor Hotel Group”, kuriai priklauso „Quorvus Collection“, „Radisson“, „Radisson Red“, „Park Plaza“, „Park Inn by Radisson“ and „Country Inns & Suites By Carlson“. „Carlson Rezidor Hotel Group“ yra viena didžiausių ir dinamiškiausių viešbučių grupių pasaulyje. 105 šalyse ji valdo daugiau nei 1 350 viešbučių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59277797sec.