Su draugais, vaikais arba romantiškai dviese...

Naujųjų metų naktį Čekijoje galima praleisti įvairiais būdais. Pasirinkome penkis geriausius kaip poilsio snieguotuose kalnuose ar gyvybingose metropolijose, pvz. Prahoje, mėgėjams, taip ir jaukiame vyno rūsyje Moravijoje.


Miestuose


Kasmet daugiausiai turistų atvažiuoja į Prahą švęsti Naujųjų metų naktį. Be įvairių naujametinių paketų palankių kainų geriausiuose restoranuose, turistus čia pritraukia irgi puiki atmosfera. Vieną iš Naujųjų metų nakties Prahoje neatskiriamų bruožų yra tas, kad vieną naktį Čekijos metropolija pasikeičia į tarptautinį miestą. Jaunimas iš visų Europos dalių atvažiuoja į Prahą ir eina į Dlouhá gatvę netoli Senamiesčio aikštės todėl, kad šita gatvė žinoma dėl geriausių barų. Klasikinės muzikos mėgėjai gali eiti į Klementinum į iškilmingą koncertą arba į Rudolfinum į gerai žinomos Čekijos filharmonijos tradiciškai organizuojamą Naujųjų metų nakties koncertą.


Praleisti Naujųjų metų naktį Čekijoje taip pat galima kituose Čekijos miestuose. Alaus miestas Pilzenas yra žinomas dėl kasmetinių iškilmių Respublikos aikštėje. Naujametiniai renginiai vyksta irgi Brno mieste ir Ostravoje, kur dėl to visų pirma atgyja Stodolní gatvė, kuri yra pagrindinis Ostravos renginio bulvaras.


Kalnuose


Jeigu mėgstate renignius sniege, tai idealus pasirinkimas Jums bus Špindlerūv Mlynas Krkonošiuose, populiariausias slidinėjimo kurortas Čekijoje. Irgi populiarūs Naujųjų metų nakčiai yra centrai Šumavoje pietų Čekijoje, Jesenykuose Silezijoje ir Beskiduose Rytų Moravijoje.


Kurortuose


Naujųjų metų naktį Čekijoje galima praleisti irgi kurortuose. Puikiai pramogai pasibaigus galime atsipalaiduoti jakuzėje arba masažo metu. Vakarų Čekijoje yra garsus kurortinis trikampis, kur rasime žinomus visame pasaulyje Karlovy Varus. Taip pat siūlome romantišką Luhačovice miestą ir kitas gražias kurortines vietas, pvz. Velké Losiny, Teplicę, Karlova Studánka ar Marianske Laznes.


Prie Lipno ežero


Šeimos su vaikais gal norėtų sutikti Naujuosius metus natūralioje aplinkoje. Siūlome pvz. Lipno Šumavoje. Rasime čia ypatingą atrakciją – Takas medžių lajose. Trasa atidaryta visus metus, žiemą turistus laukia magiškus vaizdus į snieguotas medžių lajas. Prie Lipno ežero irgi verta praleisti paskutinę metų dieną, visų pirmą su vaikais. Čia esančiame slidinėjimo kurorte jauniausiųjų laukia daug atrakcijų.


Vyno rūsyje


Gera idėja Naujųjų metų nakčiai tai renginys vyno rūsyje Moravijoje. Vyno sostinė – Mikulovas – rengia savo programą aikštėje.  Rūsių savininkai planuoja vaišes ir tradicinę cimbolų muziką aikštėje. Gero vyno mėgėjus kviečiame į Naujųjų metų nakties puotą garsiuose Valtice miesto požemius Valticėje Čekijos pietuose. Tikriausiai verta aplankyti unikalų jungiančių vyno rūsius požeminių koridorių XIII a. labirintą. Lankytojams prienamų koridorių ir rūsių bendras ilgis tai 800 metrų.


Daugiau informacijos: www.czechtourism.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.983917sec.