Pigios kelionės po Čekiją: kaip sutaupyti keliaujant po Čekiją?

Mes rekomenduojame naudoti turistines korteles, kurios leidžia nemokamai ar su nuolaidomis patekti į muziejus, pilis ir rūmus, zoologijos sodus ir daugelį kitų lankytinų vietų.


Prahos turistinė kortelė „Prague Card“


Prahos kortelės, kurią galima įsigyti nuo 2 iki 4 dienų laikotarpiui, savininkams siūlomos nemokamos ekskursijos po beveik 60 svarbiausių Prahos paminklų. 2 dienų kortelės kaina yra 1 880 CZK, vaikams - 1 350 CZK. Jos savininkai gali, be kita ko, aplankyti Senuosius karališkuosius rūmus, Šv. Agnės vienuolyną, Petříno apžvalgos bokštą, žydų kvartalą su visomis sinagogomis, Nacionalinį muziejų, Lobkovicų rūmus ir daugybę kitų paminklų. Į kortelės kainą taip pat įskaičiuota kelionė laivu aplink Prahos Veneciją ir važiavimas turistiniu autobusu. Kortelę galima įsigyti turizmo informacijos punktuose ir internetu.


Nuolaidos Krkonošės kalnuose


Krkonošės kalnai siūlo dvi turistines korteles. Pirmoji yra vasaros kortelė „Harrachov Card“, skirta turistams, atostogaujantiems Harrachove. Jiems siūlomos nuolaidos paslaugoms ir bilietams į lankytinas vietas. Kortelę galima nemokamai gauti apsistojus viešbutyje ar svečių namuose, įtrauktuose į „Harrachov Card“ sistemą, arba įsigyti turizmo informacijos punktuose, o taip pat internetu. Į Harrachovo kortelę, be kita ko, įeina pigesnis važiavimas funikulieriumi į Čertova hora viršūnę, nuolaidos baseinui, ožkų fermai, vizitui perlų šlifavimo dirbtuvėje Pěnčíne, Šindelkos muziejui, Energijos muziejui Velké Hamry mieste, Krkonošės amatų muziejui, Stiklo ir juvelyrinių dirbinių muziejui Jablonec nad Nisou mieste, „Detoa“ žaislų gamybos muziejui, Dvůr Králové Safariui ir Libereco zoologijos sodui. Kortelė kainuoja 200 CZK ir galioja 2 mėnesius.


Pec pod Sněžkou miestas taip pat siūlo savo nuolaidų kortelę. Turistams, apsistojusiems Pec arba Velka Úpa miestuose, bus suteikta nemokama kortelė. Į nuolaidas, be kita ko, įeina važiavimas funikulieriumi iš Peco į Sněžką, vizitas Relax parke, sporto ir sveikatingumo atrakcionai „Horizont“ ir „Panorama“ viešbučiuose, valgis „Chata Na rozcestí“, „Chata Viktorka“, „Chata Smetánka“ nakvynės namuose, „Pecr“ restorane, „Energetik“ ir „Hvězda“ viešbučiuose bei parkavimas pasirinktose stovėjimo aikštelėse.


Į Šumavą su „Lipno Card“


„Lipno Card“ kortelę gausite nemokamai, sumokėję tik 100 CZK grąžinamą užstatą. Kortelę galima įsigyti kai kuriose apgyvendinimo įstaigose, Lipno informacijos centre, „Intersport Rent Kapitanát“, „Intersport Rent“ (visureigiai paspirtukai) ir „Bikepark Rent“ nuomos punktuose bei „Chata Lanovka“ nakvynės namuose.


Su „Lipno Card“ kortele gausite nuolaidas sporto atrakcionams, apžvalgos kruizams, sporto įrangos nuomai, įėjimui į pilis, rūmus ir muziejus ir kelionėms Čekijos geležinkeliais.


 „Olomouc Region Card“ Vidurio Moravijoje ir Jesenykų kalnuose


Olomouco regiono kortelės dėka nemokamai pateksite į daugiau nei 90 įdomiausių vietų, įskaitant pilis ir rūmus, muziejus, zoologijos sodus ir daugelį kitų lankytinų vietų Olomouce, Vidurio Moravijoje ir Jesenykų kalnuose. Kortelių savininkai taip pat turi teisę į nemokamą viešąjį transportą Olomouce ir daugybę nuolaidų (apie 80 vietų). Prie kiekvienos įsigytos kortelės pridedama nemokama brošiūra su praktine informacija ir kelionių pasiūlymais. Turistai gali pasirinkti savaitgalio korteles, galiojančias 48 valandas, arba 5 dienų korteles.


Jesenykų kalnuose turistų laukia ir „YES Card Jeseníky“ kortelė, į kurią įeina 50 nuolaidų atrakcionams. Ji galioja 365 dienas nuo išdavimo dienos, todėl galite ją naudoti kelionėse į Jesenykų ir Rychlebskie kalnus bet kuriuo metų laiku.


Svečio nuolaidų kortelė „Jizerky Card“


Vadinamosios „Jizerky Card“ svečio kortelės dėka gausite daugybę nuolaidų. Turistai gyvenantys pasirinktose apgyvendinimo įstaigose 2 ir daugiau parų, kortelę gali gauti nemokamai.


Su kortele gausite nuolaidą pavyzdžiui „Dinopark Liberec“ parke, Jablonec nad Nisou baseine, „Detoa“ žaislų gamybos muziejuje, papuošalų parduotuvėje „Palace Plus“, Žaislų muziejuje Jablonec nad Nisou ir Stiklo bei juvelyrikos muziejuje Jablonec nad Nisou.


Karlovi Varų regionas su „Karlovy Vary City Card“


Lankantis Karlovi Varuose ir jų apylinkėse, verta įsigyti Karlovi Varų miesto kortelę, kurios savininkams siūloma daugiau nei 100 nuolaidų paslaugoms ir lankytiniems objektams regione. Kortelę galima įsigyti informacijos punktuose Karlovi Varuose, Marianske Laznėse, Loketo ir Chebo miestuose, o taip pat pasirinktuose viešbučiuose. Su kortele nemokamai aplankysite daugiau nei 40 vietų - galerijas, muziejus, paminklus ir kitas lankytinas vietas - Karlovi Varuose ir visame Karlovi Varų regione. Kortelių savininkams taip pat taikomos nuolaidos koncertams, teatro spektakliams, sporto įrangos nuomai, transportui ir kitoms paslaugoms.


Atostogos Beskydų kalnuose su „Beskydy Card“ ir „Těšínské Slezsko Region Card“


„Beskydy Card“ nuolaidų kortelę gausite nemokamai pasirinktose apgyvendinimo įstaigose, jei apsistosite mažiausiai 2 naktis arba nusipirksite Beskydų kalnuose turizmo informacijos punktuose už 99 CZK. Kortelės dėka gausite daugybę nuolaidų aplankydami istorinius pastatus, muziejus ir sporto atrakcionus, be kita ko, Tatra Kopřivnice technikos muziejų, skrybėlių galeriją Nový Jičín mieste, gamyklą „Marlenka“, alaus daryklą „Radegast Nošovice“, Kunino rūmus, Ostravos „Bolt Tower“ bokštą, „U6“ Mažąjį technikos pasaulį ir Didįjį technikos pasaulį, „Landek Park“ kasyklą, Hukvaldy pilį, „Zerlina“ ožkų fermą, Lešnos rūmus, apžvalgos bokštą Ostravos rotušėje, Olešnos vandens parką, Tarzaniją ir daugelį kitų vietų.


„Těšínské Slezsko Region Card“ kortelės dėka su nuolaida aplankysite daugiau kaip 50 populiarių atrakcionų Cešyno Silezijos regione, pavyzdžiui, Dinoparką Ostravoje, Bohumíno vandens parką, Chotěbuzo akvariumą ir archeologinį parką, Fryštáto rūmus ar technikos muziejų Petřvalde. Nuolaidą gausite taip pat sveikatingumo paslaugoms SPA centruose, pasivažinėjimui Mosty u Jablunkov bobslėjaus trasa, ir skrydžiui parasparniu Flight Park Javorový.


Daugiau informacijos:

www.praguecard.com  

www.harrachovcard.cz

www.lipnocard.cz

www.olomoucregioncard.cz

https://yescard.jeseniky.cz/

www.jizerky.cz/en/clanky/jizera-card.html

www.kvcard.cz/en/

www.beskydycard.cz

www.tscard.cz


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77273297sec.