Kokias turistines vietas turistai renkasi pavasarį?

Kelionių rezervavimo portalas Expedia paskelbė 20 populiariausių pavasario turistinių vietų.

Stebina tai, kad daugelis vietų yra klasikinės, bet perkrautos kurortinėmis alternatyvomis.

Tel Avivas yra Artimųjų Rytų vakarėlių Meka. Nesvarbu, ar šalyje yra pirmadienis, antradienis ar penktadienis - kažkur vistiek vyksta vakarėlis. Be to, Izraelį beveik visus metus valdo vasara ir šiluma.

Kreta žinoma kaip dievų sala. Čia gimė ir gyveno Dzeusas. Kretos sala laikoma Europos kultūros lopšiu. Ar ir dievai taip mylėjo saulėtus bei gražius Kretos paplūdimius?

Vėlyvųjų viduramžių prekybos miestas - Niurnbergas (Vokietija). Vienas lankomiausių miesto turistinių objektų yra Cezario pilis. Gurmanams miestas asocijuojasi su garsiomis Niurnbergo dešrelėmis.

Noriai turistai renkasi ir Grindaviko Mėlynąją lagūną prie Reikjaviko (Islandija). Iš elektrinės Svartsengi teka 36 laipsnių šiltas vanduo ir kaupiasi lava. Čia galima maudytis!

Frankfurtas prie Maino yra pagrindinis Vokietijos ekonomikos ir finansų centras. Frankfurte yra įsikūrusios jaukios kavinukės, kuriose galima paragauti obuolių vyno, muziejai, bažnyčios ir kiti turizmo objektai.

Kelionė į Gdanską arba Dancigą turistams siūlo įvairias pramogas. Uostamiestis siūlo ne tik leistis žinomų vokiečių romanų herojų pėdomis, bet pasinerti į Baltijos jūros teikiamus malonumus, aplankyti muziejus ir uostus.

Bazelis yra miestas šiaurės vakarų Šveicarijoje, pasienyje su Vokietija ir Prancūzija. Miesto svečiai dažnai leidžiasi į kelionę su laivu.

350 saulėtų dienų per metus siūlo Gran Canaria (Kanarų salos). Tai atostogų rojus tiems, kurie propoguoja audringą laisvalaikį.

Ženeva - universalumu dvelkiantis Šveicarijos miestas. Vandens sportas, kalnai, apsiprekinimai, pasaulio politika - kiekvienas turistas visa tai ras Ženevoje. Sporto aistruoliai mėgausis banglenčių sportu.

Neapolyje galima rasti daug muziejų ir meno galerijų. Mylimiausia turistų vieta - Vomero miesto dalis.

Kasablaka daugeliui asocijuojasi su kinu. Šiuolaikinė Kasablanka yra modernus miestas su plačiais prospektais, prancūziško stiliaus architektūra, klubais ir barais.

Porto yra antras pagal dydį Portugalijos miestas (po Lisabonos). Žinomiausias turizmo objektas - Dom Luís tiltas per Douro, kurį sukūrė pats Gustavas Eifelis.

Kitos populiariausios pavasario turizmo vietos: Diuseldorfas, Karlsrūhė, Buenos Airės, Štutgartas, Gracas, Belgradas, Bilbao ir Lionas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21935391sec.