Klasikinės lauktuvės iš Ispanijos

Flamenko lėlytės ir išmargintos sieninės lėkštės – suvenyrai, kurie dažniausiai gaminami tik turizmo poreikiams. Tačiau neskubėkite įsirašyti į šių turistų gretas. Smulkiai nėriniuota manila, nėriniuoti šaliai ar kaklaskarės – štai tikrieji Ispanijos suvenyrai.

Ispanijos blusų turgavietėse galima rasti unikalių suvenyrų. Muzikantams itin paranku čia įsigyti rankų darbo gitaras iš Madrido, Grenados ar Sevilijos ar muzikos diskų su gitaros, flamenko ritmais.

Keramikos mėgėjai gali įsigyti gana įspūdingų pirkinių. Ispanų keramika išsiskiria savo spalvų ir modelių skirtingumu. Tačiau renkantis prekę vertėtų būti atidiems. Pasitaiko atvejų, kai parsivežtą suvenyrą tenka padėti į šalį, mat suvenyro danga pasirodo esanti netinkama laikyti maistui.

Paplūdimiuose galima įsigyti gana pigių odos gaminių iš Šiaurės Afrikos. O štai mėgstantiems vaikytis madų, vertėtų apsilankyti Madride ir Barselonoje, kur veikia ispanų mados dizainerių parduotuvės.

Žinoma, iš Ispanijos galima parsivežti ir skanumynų. Džiovintas kumpis jamón serrano, ugningoji chorizo dešra ar manchego sūris iš avių pieno (galima rasti ir vakuuminėje pakuotėje) trumpai leis persikelti į Ispaniją.

Saldžiųjų migdolų patiekalą turrón galima įsigyti Ispanijos vienuolynuose.

Geras pasirinkimas būtų: anyžiniai gėrimai, šeris, geras vynas, saldieji žolelių likeriai hierbas ar statinėse gaminamas ispanų brendis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 19.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.51468205sec.