Rudenį Čekijoje šurmuliuoja Vinobraní

Gero vietinio vyno bus galima paragauti Mikulove rugsėjio 10-12 dienomis. Šis mažas, vaizdingas miestelis Pietų Moravijoje su savo senomis vyndarystės tradicijomis kviečia lankytojus į turiningą muzikinę ir folklorinę programą. Šeštadienį atvyks karalius Vaclovas IV su savo palyda. Svečių laukia spalvinga vynininkų eisena, folkloro grupių pasirodymai, pilies darže viduramžių amatų mugė.

www.mikulov.cz

Znojmo švenčia „vinobrani“ rugsėjio 10 – 11 dienomis. Šventės dalyvių laukia: amatų mugė, riterių turnyras Loucky vienuolyne. Atvyks Čekijos karalius Jonas Luksemburgas su žmona Elžbieta.

www.znojmocity.cz

Karališkas miestas Uherské Hradiště savo vartus šventei atidarys rugsėjio 11 ir 12 dienomis. Slovacko iškilmės vyno garbei pristatys kultūrinį, kulinarinį ir vynininkystės palikimą. Spalvingoje eisenoje dalyvaus gyventojai apsirengę Slovacko mikroregiono, miestelio arba kaimo nacionaliniais drabužiais. Be vyno degustacijų, lankytojus laukia kultūrinė programa ir muzikinis kruizas po Bato kanalą. Tradicionuose vyno rūsyse miestelyje Mařatice galima paragauti gero vietinio vyno ir paklausyti cimbolų muzikos.

www.slovacko.cz/ , www.slavnostivinauh.cz/

Prahos vyninikai kviečia į „Troja Vinobraní“ šventę rugsėjio 11 -12 dienomis. Prahos Botanikos sode svečių laukia Šv. Klaros vynogyno vynas ir geriausias Čekijos vynas.

www.botanicka.cz/

Rugsėjo 17-19 dienomis Karlas IV aplankys vyno šventę Melniko mieste (nutolęs 35 km nuo Prahos). Kiekvienas tikrai turės galimybę paragauti vietinio vyno Melniko pilies vyno rūsyse.

www.melnicke-vinobrani.cz/

Rugsėjio 24 – 25 dienomis miestas Litoměřice kviečia visus vyno mėgejus į tradicinę Vyno šventę. Šventės dalyvių laukia nacionalinės čekiškos virtuvės patiekalai, koncertai ir konkursai vaikams ir suaugusiems. Skambės tradicinė cimbolų muzika. Šeštadienį įvyks istorinė eisena miesto gatvėmis. Į miestą atvyks karalius Karolis IV su savo palyda.

www.litomerice.cz/

Tik 35 km nuo Prahos, Karlšteino pilyje rugsėjio 25 ir 26 dienomis įvyks Karšteino „Vinobraní“ šventė. Dvi dienas galima bus degustuoti vietinius vynus, kuriuos 14 a. čia pradėjo auginti Romos imperatorius ir Čekijos karalius Karolis IV. Jis, kaip ir visada, atvyks į šventę su savo palyda. Jo garbei skambės viduramžių muzika, o vakare Karlšteine įvyks eitinės su fakelais.

www.hradkarlstejn.cz/

Mažas Valtice miestelis dažnai vadinamas Čekijos vyno sostine kviečia į Vyno šventę spalio 2 d. Tarp dviejų rūmų – Lednice rūmai ir Lednice rūmai randasi Lednice - Valtice arealas – UNESCO paveldo šedevras.

www.radnice-valtice.cz/ , www.unesco-czech.cz/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99559999sec.