airBaltic pilnai įdiegė elektroninio bilieto sistemą

Didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė „airBaltic“ šią savaitę baigė diegti elektroninio bilieto sistemą. Tai yra dvejais mėnesiais anksčiau nei yra reikalaujama – elektroninis bilietas visoms oro bendrovėms taps privalomu nuo šių metų gegužės 31 d. Nuo šiol visi oro bendrovės keleiviai galės skristi be popierinio bilieto ne tik tiesioginėmis „airBaltic“ kryptimis, bet ir jungiamaisiais skrydžiais.

„Elektroninio bilieto sistemos pilnas įdiegimas reiškia tai, kad mūsų keleiviai be popierinio bilieto galės skristi ne tik tiesioginėmis „airBaltic“ kryptimis, bet ir iš mūsų įsigyti elektroninius bilietus nuolat augantiems ir populiarėjantiems jungiamiesiems skrydžiams po visą pasaulį“, – teigia „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje vadovas Tadas Vizgirda. Pavyzdžiui, jei žmogus ketina skristi į Niujorką su persėdimu Kopenhagoje, jam nereiks eiti į bilietų pardavimo kasas ir įsigyti atskiro popierinio bilieto skrydžiui iš Kopenhagos į Niujorką.

Elektroniniai bilietai galioja beveik visiems „airBaltic“ skrydžiams ir kryptims – tik kol kas elektroninio bilieto negalima įsigyti į Odesą, tačiau tai bus įgyvendinta kelių mėnesių bėgyje. Jungiamųjų skrydžių atveju keleiviai galės įsigyti elektroninius bilietus kelionei su „airBaltic“ ir kitomis bendradarbiaujančiomis oro bendrovėmis – jos keliaujančiuosius priims be popierinio bilieto.

Pilnai įdiegta elektroninio bilieto sistema oro bendrovei „airBaltic“ ir klientams taip pat leis paspartinti dokumentų paruošimą – skrydžio datos, laiko, keleivio vardo, pavardės pakeitimai bus automatizuoti. „Keleiviai įvairius kelionės pakeitimus internetu galės kur kas operatyviau ir paprasčiau padaryti nei naudodami įprastus būdus. Taip pat naujoji bilietų rezervacijos sistema padidins aptarnaujančių žmonių darbo efektyvumą ir tai žymiai paspartins klientų aptarnavimą“, – teigia T. Vizgirda.

Oro bendrovė „airBaltic“ yra viena inovatyviausių oro bendrovių Šiaurės Europos regione, kuri diegia lengvai naudojamas elektronines priemones keleiviams. Praėjusiais metais „airBaltic“ pristatė registracijos skrydžiams internetu sistemą, padedančią sutaupyti kelionės laiką, išvengti eilių oro uoste ir leidžianti patiems pasirinkti norimas sėdėjimo vietas lėktuve. Oro bendrovė interneto svetainėje taip pat pasiūlė automobilių nuomos, viešbučių rezervavimo ir kelionės draudimo paslaugas.

2007 m. mėnesio bilietų pardavimai internetu pasiekė beveik 50 proc. visų „airBaltic“ bilietų pardavimų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5123601sec.