Karinio uosto kalėjime apsilankė daugiau kaip 3000 Lietuvos turistų [1]

Praėjusiame turizmo sezone Liepojos Karinio uosto kalėjime apsilankė daugiau nei 3000 turistų iš Lietuvos. Daug Lietuvos turizmo firmų tapo nuolatiniais Karinio uosto kalėjimo partneriais. Kalėjimą dažniausiai lanko mokinių grupės iš Lietuvos. Dažnai organizuojami renginiai lietuviškoms įmonėms. Artimiausias bendradarbiavimas užsimezgė su turizmo agentūros iš Vilniaus, Šiaulių ir Kelmės. Dauguma lietuvių, atvykusių į Liepoją, renkasi kalėjimo realybės šou, užsako ekskursijas po Liepojos centrą, Karinį uostą ir ekskursiją su žemėlapiais po šiaurinius fortus. Kai kurios grupės renkasi Liepojoje tik Karinio uosto kalėjimą, kuriame dalyvauja šou „Už grotų“ ir po to vyksta į kelius Latvijos miestus.


Šiemet, priešingai nei pernai, didesnį susidomėjimą Kariniu uostu parodė Rusijos ir Baltarusijos piliečiai. Rusijos spauda taipogi domėjosi kalėjimu. Neseniai parengta video medžiaga apie Karinio uosto kalėjimą ir leidėjo prašymu išsiųsta publikuoti „Aeroflot Style Magazine”. KGB, kuri šeimininkauja Karinio uosto kalėjimą, planuojama kitąmet sezono metu rengti naujas marketingo atrakcijas, kuriomis bus bandoma pritraukti dar daugiau turistų iš Lietuvos ir Rusijos. Karinio uosto kalėjimas ruošiasi dalyvauti Tarptautinėje turizmo parodoje „VIVATTUR 2009”, kuri vyksta Vilniuje 2009 metų vasario pabaigoje.

Karinio uosto kalėjime reguliariai lankosi spauda ir televizija. Dar dažniau įvairūs leidiniai publikuoja foto medžiagą iš Karinio uosto kalėjimo. Pavyzdžiui, po to , kai Prancūzijos televizijoje buvo parodytas siužetas apie šį kalėjimą, turistų skaičius iš Prancūzijos išaugo triskart. Taipogi išaugo iš turistų skaičius iš Ispanijos po to, kai Ispanijos spaudoje pasirodė publikacijos apie Karinio uosto kalėjimą.

Šiemet kalėjimą aplankė ir turistai iš tolimųjų kraštų: Argentinos, Azerbedžiano, Čilės ir Malaizijos.

Smulkesnė informacija internete: www.karostascietums.lv . Informacija prieinama ir lietuvių kalboje!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 vilmis 03/31/2010 01:46 buvau tame kalejime visai nrml :DD

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69057608sec.