Palik automobilį Park&Fly aikštelėje ir ramiai keliauk

Jei skrendant į komandiruotes ar vykstant atostogauti su šeimą Tu susidūrei su tuo, kad būtų daug patogiau važiuoti į oro uostą savo mašina ir palikti ją netoli oro uosto, tai nauja automobilių stovėjimo aikštelė Park&Fly skirta būtent tau.

Ilgalaikė automobilių stovėjimo aikštelė Park&Fly sukurta pritaikant plačiai paplitusią JAV ir Vakarų Europoje Park&Fly idėją, kuri numato patogų mašinos pastatymą ir privažiavimą prie oro uosto, be to palankiu tarifu. Keleiviams, kurie naudojasi automobilių stovėjimo aikštele Park&Fly, nereikia laukti arba eiti į oro uostą pėsčiomis – nuo automobilių stovėjimo aikštelės į oro uostą nuolat kursuoja nemokami mikroautobusai, kuriais automobilių stovėjimo aikštelės personalas veža keleivius į skrydį ir iki automobilio. Kompanija užtikrina nuolatinį bet kokio keleivių skaičiaus pervežimą.

Mažos išlaidos

Aikštelė Park&Fly yra pakeliui į oro uostą – dešinėje pusėje, mažiau nei kilometro atstumu iki terminalo. Pirmąsias 10 dienų už paliktą Park&Fly automobilį klientai moka tik 2,50 Ls (3,65 EUR) per parą, tai yra maždaug perpus mažiau, nei kitose aikštelėse prie oro uosto. Kas dešimt parų išlaidos mažėja. Jei kliento atostogos ar komandiruotė užtrunka ir automobilis paliekamas aikštelėje ilgiau nei mėnesį, pradedant nuo trisdešimt pirmos dienos mokestis už automobilio stovėjimą aikštelėje sudaro 1,75 Ls (2,65 EUR) per parą.

Klientai iš visų Baltijos šalių

Automobilių stovėjimo aikštelės klientai yra Latvijos ir kaimyninių šalių gyventojai. Šiuo momentu 20 % klientų sudaro lietuviai, 10 % - estai ir 70 % - Latvijos gyventojai. Park&Fly pasiūlymas yra ypač patrauklus ne tik Rygos gyventojams, bet ir žmonėms, kurie važiuoja į oro uostą iš kitų Latvijos šalių. Šiems keliautojams visuomeninis transportas yra dažniausiai nepatogus dėl bagažo, o taksi paslaugos kainuos daugiau, nei automobilio stovėjimas Park&Fly aikštelėje prie oro uosto.

Tarp klientų yra ir verslininkų, kurie skrenda į komandiruotę 2-3 dienom, ir turistų, kurie vyksta į kelionę savaitei ar daugiau. Pigi automobilių stovėjimo aikštelė Park&Fly pradėjo bendradarbiauti su turizmo agentūromis, siūlydama turistams kelionės laikotarpiui palikti savo automobilį aikštelėje netoli oro uosto.

Apmokėjimo sistema

Rezervuoti ir apmokėti automobilio stovėjimo vietą aikštelėje galima Interneto puslapyje http://www.parkandfly.lv/. Rezervuoti galima ir telefonu. Apmokėjimui operatoriai priima grynuosius ir kreditines korteles. Be to, tai yra pirma Park&Fly automobilių stovėjimo aikštelė, už kurią galima sumokėti grįžus. Automobilio stovėjimo paslaugos gali būti apmokamos, siunčiant SMS per apmokėjimo sistemą Mobilly.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.95423508sec.