Suomijos Vyriausybė pasirinko „airBaltic“

Didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė „airBaltic“ laimėjo Suomijos Vyriausybės organizuotą konkursą ateinančius trejus metus skraidinti šios šalies valstybinių institucijų ir įstaigų atstovus.

„airBaltic“ jau pasirašė sutartį su Suomijos Vyriausybe ir ji įsigalios nuo rugsėjo 1 dienos. Pagal šią sutartį Suomijos Vyriausybės atstovai „airBaltic“ lėktuvais keliaus iš Helsinkio į Taliną, Maskvą, Sankt Peterburgą, Rygą, Stavangerį ir Vilnių, taip pat iš Tamperės į Ciurichą ir iš Turku į Paryžių.

Oro bendrovė skraidins Suomijos valdžios institucijų: ministerijų, parlamento, taip pat ginkluotųjų pajėgų ir policijos, Prezidento kanceliarijos, valstybinių mokyklų ir universitetų, ligoninių, vaikų darželių ir kitų valstybinių įstaigų darbuotojus. Renkantis skrydžių vykdytoją, Suomijos Vyriausybė buvo nustačiusi šias sąlygas: paslaugų patikimumo, skrydžių dažnumo, tinkamų kainų ir patogių jungčių kiekio.

„Tai, kad „airBaltic“ buvo pasirinkta aštuonioms skrydžių kryptims, rodo, jog oro bendrovė gali suteikti patikimas ir konkurencingas paslaugas, patrauklias kainas, platų skrydžių krypčių tinklą ir gerą susisiekimą per Rygos oro uostą“, – teigia „airBaltic“ komercijos direktorius Tero Taskila.

Suomijoje „airBaltic“ skraidina keleivius iš Helsinkio, Tamperės, Turku, Oulu ir Kuopio oro uostų ir siūlo patogų susisiekimą su Vakarų Europa, Skandinavija, Viduržemio jūros regionu ir NVS šalimis. Nuo šių metų spalio 1 dienos oro bendrovė pradės naujus skrydžius tarp Turku ir Talino – tai bus pirmasis „airBaltic“ oro tiltas, jungiantis Estiją ir Suomiją. „airBaltic“ taip pat vykdo skrydžius Suomijoje tarp Kuopio ir Tamperės bei Oulu ir Turku.

 

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., Baltijas aviācijas sistēmas SIA – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro trisdešimt vienas lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvai. „airBaltic” tiesiogiai skraidina iš trijų Lietuvos oro uostų: Vilniaus, Kauno bei Palangos, iš Latvijos sostinės, taip pat siūlo tiesioginius skrydžius tarp Kaliningrado ir Kopenhagos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50326586sec.