airBaltic kartu su partneriais pristatė naują lojalumo programą BalticMiles

Didžiausia Baltijos šalyse oro bendrovė „airBaltic“ kartu su savo partneriais – pirmaujančiomis bendrovėmis iš bankininkystės, telekomunikacijų, nakvynės, kelionių, transporto ir pramogų sričių – pristatė pirmąją visose trijose Baltijos šalyse lojalumo programą „BalticMiles“.

Naująja Baltijos šalių valiuta pavadinta programa kaupia mylias, tai yra taškus, už „BalticMiles“ partnerių paslaugas, kuriomis pasinaudoja keleiviai – tai skrydžiai, banko, telekomunikacijų, viešbučių paslaugos, pramogos ar transportas. Sukauptos mylios gali būti vėliau panaudojamos bet kurio „BalticMiles“ partnerio suteikiamoms paslaugoms, pavyzdžiui, nemokamam skrydžiui, nakvynei viešbutyje, SPA paslaugoms ar automobilio nuomai.

Šiuo metu programos partneriais yra 9 bendrovės – „Nordea“, „Reval Hotel“, „ESPA Riga“, „Islande Hotel“, SAS, Sixt, „Eurolines“, „Forum Cinemas“ ir „Latvijas Mobilais Telefons“. „BalticMiles“ yra atvira lojalumo programa, numatanti turėti ir daugiau partnerių. Šie, būdami iš pačių įvairiausių sričių, „BalticMiles“ gali naudoti kaip savo bendrovės lojalumo programą. „airBaltic“ „BalticMiles“ nariams suteiks ir papildomų privilegijų.

„Pristatydami „BalticMiles“, sukūrėme pirmąją lojalumo programą visoms trims Baltijos šalims. Panašios lojalumo programos pasaulyje, pavyzdžiui, Kanadoje, rodo, kad kaupiamos mylios ar taškai tampa bene lygiagrečia valiuta – kuo daugiau programoje dalyvauja partnerių, tuo plačiau klientai gali ja pasinaudoti. Sukauptus taškus galima panaudoti už ryšio paslaugas, automobilio kurą, netgi perkant pieną ir duoną ar už drabužių valymo paslaugas“, – sako „airBaltic“ prezidentas Bertoltas Flickas.

„BalticMiles“ šiuo metu turi tris narystės lygius – pagrindinį, Executive ir VIP. Pagrindinis lygmuo suteikiamas naujiems lojalumo programos nariams, į aukštesnįjį lygmenį pereinama sukaupus 25 000 mylių arba po 30 skrydžių su „airBaltic“. Aukščiausiasis VIP lygis suteikiamas klientams, surinkusiems 50 000 mylių arba skridus 60 kartų per metus.

Baltijos šalių gyventojams naujoji lojalumo programa siūlo „Nordea“ banko suteikiamą „BalticMiles MasterCard“ kredito kortelę. Ši kortelė pasižymi „du viename“ sprendimu ir funkcionuoja kaip Baltijos šalių lojalumo programos kortelė bei kreditinė mokėjimo kortelė, kuria galima atsiskaityti 29 mln. vietų visame pasaulyje.

„BalticMiles“ taip pat siūlo specialią „Jaunojo piloto“ kortelę vaikams (iki 18 metų).

Kiek reikia sukaupti mylių, norint gauti nemokamą skrydį? Pavyzdžiui, 12 skrydžių į ir iš Skandinavijos bei Baltijos šalių sukaups mylių vienam nemokamam skrydžio bilietui minėtomis kryptimis.

airBaltic skrydžių krypčių šalys – skrydžiai, kurie kaupia mylias nemokamiems skrydžiams

Ekonominė

klasė

Verslo klasė

Skandinavija, Suomija ir Baltijos šalys

12x

6x

Airija, Austrija, Baltarusija, Belgija, Lenkija, Olandija, Rusija, Šveicarija, Ukraina, Vokietija

14x

7x

Didžioji Britanija, Graikija, Ispanija, Italija, Prancūzija, Turkija

15x

8x

Pietų Kaukazas, Centrinė Azija, Vidurio Rytai

15x

8x

Nuo 2009 m. lapkričio 1 dienos pasikeis „airBaltic“ partnerystė su „EuroBonus“ programa. Šiuo metu turimi taškai išliks „EuroBonus“ sąskaitoje ir juos bus galima panaudoti „EuroBonus“ programoje. „EuroBonus“ taškus bus galima kaupti ir išleisti „airBaltic“ skrydžiams į Stokholmą, Oslą ir Kopenhagą. „EuroBonus“ taškai nebus keičiami į „BalticMiles“.

Kaip prisijungti prie „BalticMiles“? Klientai tai gali padaryti užpildydami anketą žurnale „Baltic Outlook“ skrydžio metu lėktuve, „airBaltic“ bilietų pardavimo vietose, registracijos vietose oro uostuose arba „airBaltic“ verslo klientų poilsio salėje Rygoje. Taip pat galima užpildyti anketą internetu adresu www.balticmiles.com arba paskambinus į „airBaltic“ aptarnavimo centrą.

Daugiau apie BalticMiles: www.balticmiles.com  

 

 

AIR BALTIC CORPORATION (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., Baltijas aviācijas sistēmas SIA – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro trisdešimt vienas lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvai. „airBaltic” tiesiogiai skraidina iš trijų Lietuvos oro uostų: Vilniaus, Kauno bei Palangos, iš Latvijos sostinės, taip pat siūlo tiesioginius skrydžius tarp Kaliningrado ir Kopenhagos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70207596sec.