2014-ųjų pavasario makiažo mados

Nušvitus saulei, norisi nušvisti ir pačiai– laimė, šiemet tai padaryti lengva kaip niekada anksčiau. Makiažo madų specialistai vienbalsiai tvirtina: šį pavasarį dominuos ryškios, žaismingos spalvos, galinčios konkuruoti su atgyjančia gamta. Ko vertos vien ryškiai oranžine spalva padažytos lūpos!

Ryškios lūpos– būtinybė

Šį pavasarį galima išskirti kelias skirtingas lūpų dažymo linijas: subtilesnę „uogų“ (raudona ar rožinė) ir ryškesnę „vaisių“ (įvairių atspalvių oranžinė).

„Jei siekiama natūralesnio vaizdo, siūlome dažyti lūpas rausvai, raudonai. Tačiau iš tikro šį sezoną karaliaus ryškiai oranžinė, mandarino spalva. Nebijokite būti ryški, taip pat patartina naudoti lūpų blizgesį“,– kosmetikos linijos SLA Vilniuje organizuotame renginyje pasakojo Morgane Hilgers, „SLA Akademijos“ vadovė.

Ji kartu su SLA kosmetikos linijos įkūrėju iš Prancūzijos Serge‘u Louisu Alvarezu kovo pradžioje lankėsi ir skaitė grožio paskaitas Lietuvoje – vienoje iš nedaugelio Europos šalių, kurioje veikia vizažistų apmokymus rengianti „SLA Akademija“.

Katės akys

Siekiančios suteikti savo žvilgsniui įtaigumo ir įsimintinumo moterys šį pavasarį turės išmokti itin tiksliai darbuotis akių pieštuku.

„Šį sezoną dar madingiau išryškinti akių kontūrus. Stenkitės apvesti akių kontūrą pieštuku ir joms suteikti gulsčio migdolo riešuto formą – itin svarbu ryškios ir labai tikslios linijos, dėl kurių jūsų akys primins katės žvilgsnį. Kad būtų lengviau, jau nupiešus kontūrą galima jį pataisyti į makiažo valiklį pamirkytu pagaliuku su vata“,– sako M.Hilgers.

Blizgesys ir spindesys

Išpopuliarėjęs lūpų blizgesys atsispindės visame veide: dauguma mados dizainerių ir makiažo specialistų pavasario kolekcijos modelių akių vokams pritaikė akių šešėlius su „aukso dulkių“ efektu, kad užmerktos akys spindėtų ryškia aukso spalva. Kita tendencija– blizganti veido oda.

„Suteikite veido odai spindesio, ją patepdamos skystu maitinamuoju ir drėkinamuoju kremu, o skruostikaulius, kaktą ir nosies galiuką paryškindamos bronzine pudra“,– vardija vizažistė.

Dieną– natūralumas

Ryškios lūpos ir „katės“ akys puikiai atrodo vakare, tačiau taip atrodanti mergina prie ežero ar dviračių žygyje gali sukelti šypseną. Dienos makiažas šį pavasarį skirtas natūralumui šlovinti ir yra pritaikytas aktyvioms moterims.

„Vadinamasis „natūralus“ makiažas šį pavasarį bus itin madingas. Reiktų naudoti pastelines, švelnias spalvas, švelniai pabrėžiant akis, antakius, skruostikaulius, lūpas ir maskuojant odos trūkumus. Su tinkamai padarytu natūraliu makiažu moteris turėtų atrodyti tarsi ką tik pakilusi iš lovos, tačiau tuo pačiu– nepriekaištingai. Žinoma, reiktų nepamiršti naudoti tik patvarias, vandeniui atspariaspriemones, kurios leis mėgautis aktyviomis pavasario pramogomis“,– pataria „SLA Akademijos“ vadovė.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93354702sec.