Kviečia Baltijos šalis susivienyti Latvijos Nepriklausomybės dienos dviračių lenktynėse Jūrmaloje

Latvijos Respublikos Nepriklausomybės paskelbimo 25 metinių proga, šių metų gegužės 4 dieną Jūrmaloje vyks plataus masto Nepriklausomybės dienos dviračių lenktynės. Renginyje ypatingų svečių teisėmis dalyvaus legendinė Latvijos grupė „Jumprava“. Visos lėšos, gautos už dalyvavimą dviračių lenktynėse, bus skirtos labdarai – dviračiams Jūrmalos miesto vaikų namų „Sprīdītis“ vaikams pirkti. Renginio organizatoriai kviečia dviračių lenktynėse dalyvauti ir Lietuvos bei Estijos dviratininkus entuziastus ir atšvęsti šventę kartu.

Dalyvauti dviračių maratone kviečiami ne tik sportininkai, bet ir tie, kuriems važiavimas dviračiu yra mėgstamas užsiėmimas, tarp jų ir šeimos su vaikais. Maratono ruožai yra pritaikyti pagal kiekvieno dalyvio galimybes – Sportinis ruožas (125 km); Mėgėjų ruožas (40 km); Šeimos ruožas (14 km); dar yra specialus Vaikų ruožas. Dalyvavimo maratone mokestis yra 1 euras, o vaikams ir moksleiviams dalyvavimas lenktynėse nemokamas.

 

Renginio metu už muzikinį foną ir gerą nuotaiką visą dieną bus atsakingas DJ Toms Grēviņš, o šeimos galės dalyvauti gausioje pramogų ir atrakcijų programoje. Latvijos Respublikos Nepriklausomybės paskelbimo 25 metinių proga, renginio vietoje bus pastatyta ypatinga palinkėjimų siena, kur kiekvienas lankytojas galės palikti savo asmeninę žinutę Latvijos šventės metu.

 

Renginio organizatoriai Alpha Baltic Sport ir dviračių lenktynių rėmėjai (Jūrmalos miesto taryba ir generalinis partneris „Vivus.lv“) įsteigė 15 000 eurų vertės prizinį fondą. Pirmų 10 Sportinio ir Mėgėjų ruožų vietų laimėtojai bendru įvertinimu gaus piniginius prizus, o kitų dalyvių ir tų, kurie savo gimimo dieną švenčia gegužės 4, lauks staigmenos. Piniginį prizą gaus ir kas šimtasis Sportinio bei Mėgėjų ruožų maratono dalyvis.

 

Daugiau informacijos ir registracija svetainėje www.maratoni.lv

 

Jūrmalos mieste kiekvienais metais vyksta daugiau kaip 400 įvairaus masto sporto renginių aktyvaus ir sveiko gyvenimo būdo gerbėjams, įskaitant bėgimą, dviračių lenktynes, riedutininkų ir irklavimo maratonus, paplūdimio bėgimo šventę, Jūrmalos žiemos sporto šventę ir kt. Jau daugiau kaip 10 metų Jūrmala didžiuojasi Pasaulio sveikatos organizacijos priskirtu Sveiko miesto statusu. Be to, nuo 2014 metų Jūrmala tapo Baltijos šalių paplūdimio tinklinio sostine, kurioje vyks CEV meistrų turnyras.

 

Apie „Alpha Baltic Sport“

Sporto renginių agentūra, SIA „Alpha Baltic Sport“, yra rinkodaros komunikacijų agentūros, SIA „Alpha Baltic“, patronuojamoji įmonė. SIA „Alpha Baltic Sport“ tikslas – populiarinti sveiką gyvenimo būdą tarp Latvijos gyventojų ir pagal galimybes kuo daugiau gyventojų įtraukti į didžiuosius mėgėjiškus sporto renginius, bei aukščiausiu lygmeniu remti organizacijos plėtrą Latvijoje. SIA „Alpha Baltic Sport“ jau šeštus metus organizuojamų maratonų serija apima atskirus mėgėjiško ir profesionalaus sporto renginius: važiavimą dviračiu keliais, riedutininkų varžybas, kalnų dviračių lenktynes ar MTB, bėgimą ir distancinį slidinėjimą. Varžybos pritraukia didelį tiek dalyvių, tiek ir žiūrovų skaičių. Visi sporto renginiai yra tarptautinio masto, juose ypač daug dalyvių iš visų Baltijos šalių: Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Maratonų ruožuose dalyvauja visų kartų dalyviai – sportiniuose, mėgėjiškuose ir vaik  ų ruožuose.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.472054sec.