Kekavos dviračių maratone kviečiami dalyvauti dviratininkai ir dviračių entuziastai iš visos Baltijos

Šių metų gegužės 24 dieną, antruosius metus iš eilės, vyks aukšto lygmens renginys tiek profesionaliems dviratininkams, tiek ir dviračių entuziastams iš visos Baltijos – Kekavos dviračių maratonas. Kekavos dviračių maratonas yra unikalus. Jo trasa lyginama su legendinių vienos dienos dviračių lenktynių „Paryžius–Rubė“ trasa, nes eina tiek plentu, tiek žvyro danga.

 

Renginio organizatoriai ir rėmėjai skyrė didelį, daugiau nei 10 000 EUR vertės prizinį fondą, o kas šimtasis dalyvis gaus 100 EUR prizą.

 

Kekavos dviračių maratone kviečiami dalyvauti visi – tikriems sportininkams bus aktuali Sportinė trasa (125 km), entuziastingi dviratininkai tiek draugų rate, tiek ir individualiai galės išmėginti save populiarioje Mėgėjų trasoje (45 km). Šeimos trasoje (8 km) kviečiamos aktyviai dalyvauti šeimos iš visos Baltijos, o visuomet smagiai Vaikų trasai (0,5–1 km) tėvai gali registruoti savo atžalas, ne vyresnes kaip 12 metų.

 

Kaip įprasta, „Alpha Baltic Sport“ organizuojami maratonai yra ne tik sporto renginiai, bet ir šventė šeimoms ir bet kokio amžiaus dviračių entuziastams. Kekavos dviračių maratono entuziastų ir svečių iš visos Baltijos laukia plati kultūrinė ir pramoginė programa su vertingais maratono rėmėjų prizais, skirta tiek suaugusiesiems, tiek vaikams.

 

Kekavos dviračių maratono tikslas – populiarinti dviračių sportą Baltijos regione, kelti Baltijos dviratininkų meistriškumo lygį, taip pat skatinti aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą tarp regiono gyventojų.

 

Užsiregistruoti Kekavos dviračių maratonui galima svetainėje www.maratoni.lv iki gegužės 20 dienos. Iš anksto registruojantis dalyvavimo mokestis Šeimos trasai – 9 EUR, Sportinei ir Mėgėjų trasoms – 13 EUR, o dalyvavimas Vaikų trasoje yra nemokamas.

 

Apie „Alpha Baltic Sport“

Sporto renginių agentūra, SIA „Alpha Baltic Sport“, yra rinkodaros komunikacijų agentūros, SIA „Alpha Baltic“, patronuojamoji įmonė. SIA „Alpha Baltic Sport“ tikslas – populiarinti sveiką gyvenimo būdą tarp Latvijos gyventojų ir pagal galimybes, kuo daugiau gyventojų įtraukti į didžiuosius mėgėjiškus sporto renginius, taip pat aukščiausiu lygmeniu remti organizacijos plėtrą Latvijoje. SIA „Alpha Baltic Sport“ jau šeštus metus organizuojamų maratonų serija apima atskirus mėgėjiško ir profesionalaus sporto renginius: važiavimą dviračiu keliais, riedutininkų varžybas, kalnų dviračių lenktynes ar MTB, bėgimą ir distancinį slidinėjimą. Varžybos pritraukia didelį tiek dalyvių, tiek ir žiūrovų skaičių. Visi sporto renginiai yra tarptautinio masto, juose ypač daug dalyvių iš visų Baltijos šalių: Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Maratonų ruožuose dalyvauja visų kartų dalyviai – sportiniuose, mėgėjiškuose i  r vaikų ruožuose.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97427702sec.