Trakų rajono gyventojai kviečiami laimėti paramą riedlenčių parko statybai

Riedlenčių, BMX dviračių sportas, važinėjimas su riedučiais ir kiti ekstremalūs, aktyvūs užsiėmimai vis labiau populiarėja tarp jaunuolių. Tačiau šių sporto šakų atstovai pastebi, kad sąlygos užsiimti mėgiama veikla nėra geros, ypač mažesniuose Lietuvos miestuose. Tiesioginės prekybos įmonė „Amway“ ir dviračių renginys „Velomaratonas“, vyksiantis rugpjūčio 23 d. Vilniuje, suteikia galimybę miestelių gyventojams laimėti 5000 JAV dolerių riedlenčių parkui įrengti.

Pernai „Velomaratono“ metu „Amway“ parėmė jaunus ir perspektyvius BMX dviratininkus. Šiais metais nuspręsta paremti mažesnius miestus, kuriuose gyvena iki 50 tūkst. gyventojų ir padėti viename jų pastatyti riedlenčių parką.

Paramą riedlenčių parkui įkurti gali laimėti miestas, kuriam pavyks suburti didžiausią komandą. „Velomaratono“ rengėjai patys kreipsis į laimėjusio miesto valdžios institucijas ir aptars visus riedlenčių parko įrengimo aspektus. Planuojama, kad jis bus atidarytas 2016 m. gegužę.

„Praėjusiais metais subūrėme didžiausią „Velomaratono 2014“ komandą – net 470 narių. Manome, kad šių metų iniciatyva, riedlenčių parko dovanojimas miestui, kuris suburs didžiausią komandą, paskatins sportuoti daugiau žmonių. Didžioji dalis riedlenčių parkų yra didžiausiuose Lietuvos miestuose, o miestelių vaikams ir paaugliams tenka važinėti gatvėse ir kitose tam netinkamose vietose“, – sakė Anna Pietrzak, „Amway“ generalinė direktorė Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje bei Lenkijoje.

Norintys laimėti 5000 JAV dolerių riedlenčių parkui įrengti, miestelių gyventojai registruodamiesi dalyvauti „Velomaratone“, skiltyje „Nutrilite komanda“, turi nurodyti miesto, kuriam atstovaus arba kurį parems, pavadinimą. Varžytis dėl prizo negali didesni miestai, turintys daugiau nei 50 tūkst. gyventojų, bet didžiųjų miestų gyventojai gali registruotis ir remti bet kurio norimo miestelio „Nutrilite“ komandą („Nutrilite“ yra „Amway“ įmonės vitaminai ir maisto papildai).

„Velomaratono“ organizatoriai pastebi, kad šiuo metu pirmauja Raudondvario komanda, su daugiausiai užsiregistravusių dalyvių.

Tiesioginės prekybos įmonė „Amway“ jau trečią kartą yra oficiali „Velomaratono“, vieno didžiausių sporto renginių Lietuvoje, rėmėja. Įmonė tęsia tradiciją remti jaunus sportininkus ir skatinti aktyvų gyvenimo būdą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7425859sec.