Planuojate kelionę į užsienį? Pasirūpinkite automobilio nuoma iš anksto!

Šalys Europoje ir kitur atsiveria turistams. Norintieji atsikvėpti ir po ilgo laiko pasimėgauti vasaros oru šiuo metu dažniausiai renkasi Graikiją, Portugaliją, Kroatiją, Ispaniją, Turkiją, Juodkalniją, Italiją, Maldyvus, Meksiką, Kosta Riką.

SIXT automobilių nuoma surinko patarimus, į kuriuos derėtų atsižvelgti planuojant kelionę ir užsienyje nuomojantis automobilį.

Naudingiau planuoti laiku. Ką dar reikėtų apsvarstyti?
• Nuomojamą automobilį užsisakykite laiku. Nepalikite automobilio rezervavimo paskutinei minutei, nes paklausa viršija pasiūlą. COVID-19 ribojimai lemia, kad naujų automobilių pagaminama gerokai mažiau nei įprastomis sąlygomis, dėl to visame pasaulyje vėluoja jų pristatymas. Susiklosčius tokiai padėčiai, užsisakinėjantiems paskutinę minutę gali nepavykti užsisakyti transporto priemonės arba teks mokėti gerokai daugiau nei užsisakant iš anksto.
• Iš anksto mokėti – pigiau, mokėti atsiimant automobilį – saugiau ir neretai naudingiau. Šiuo metu gyvename gana nestabiliais laikais, visi susiduriame su situacijomis, kai tenka atidėti arba apskritai atšaukti kelionę. Atkreipkite dėmesį, kad jei užsisakydami automobilį mokate iš anksto (kaina bus žemesnė), norėdami atšaukti arba pakeisti savo nuomos užsakymą, turėsite sumokėti mokestį. Būtent todėl rekomenduojame rinktis tarifą, leidžiantį keisti užsakymą ir jį nemokamai atšaukti.
• Ką rinktis – vietinę ar tarptautinę automobilių nuomos bendrovę? Daugelyje vietų galite rasti tiek vietinių, tiek tarptautinių automobilių nuomos pasiūlymų. Rinkdamiesi turite apsvarstyti, kas svarbiau – sutaupyti keletą eurų ar būti saugiems ir įsitikinusiems, kad gausite tokį automobilį, kokį užsisakėte. Jei rinksitės vietinę automobilių nuomos įmonę, atidžiai perskaitykite kitų klientų atsiliepimus.
• Užsisakyti per automobilių nuomos paslaugų teikėją ar per tarpininką? Jei nusprendėte automobilį nuomotis iš paslaugų teikėjo, o šis pateikia kainų palyginimą, atkreipkite dėmesį, kad į kainą paprastai įeina kitokios paslaugos, nei nurodyta pasirinktos automobilių nuomos bendrovės svetainėje. Atidžiai perskaitykite nurodymus, perskaitykite sąlygas ir įvertinkite galimybę pakeisti ar atšaukti užsakymą, jei to reikės. Įsitikinkite, kad jums bus paprasta susisiekti su bendrove – tai sutaupys laiko ir padės išvengti streso.
• Papildomos paslaugos – kurios pageidautinos ir kurias tikrai rekomenduotume? Jei planuojate keliauti su vaikais, draudimas, į kainą įskaičiuotas kilometrų ar mylių skaičius ar vaikiškos sėdynės yra svarbiausi dalykai, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį. Įsitikinkite, kad į nuomos kainą įskaičiuotos Jums reikalingos paslaugos, ypač jei automobilį užsisakote iš tarpininko, o ne per pasirinktos automobilių nuomos bendrovės svetainę.

Prieš leisdamiesi į kelią, skirkite šiek tiek laiko susipažinti su naujausia turistams skirta pasirinktos šalies informacija – tai leis išvengti nereikalingų įvykių, kurie galėtų sutrukdyti mėgautis kelione. Naudingų pasiūlymų dažnai galima rasti „Facebook“ grupėse, kur keliautojai dalijasi savo patirtimi apie tai, ką tikrai verta pamatyti ir nuveikti, kur nuvykti, kokį transportą rinktis ir kur apsistoti.
Pasaulis atviras. Puikios vasaros!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61935997sec.