Sixt įdiegė «Apple Passbook» funkciją

Automobilių nuomos kompanija „Sixt“ atnaujino „iPhone“ telefonams skirtą programėlę, įdiegdama „Passbook“ funkciją. Nuo šiol programėlės pagalba bus galima susikurti „leidimus“ („passes“), kurie padės lengviau tvarkyti ir saugoti visą reikiamą informaciją apie automobilio rezervaciją.

Vartotojui pasirinkus automobilio modelį, laiką, datą ir atsiėmimo vietą, programėlė išduoda „atsiėmimo leidimą“ (angl. collection pass). Šią informaciją vartotojas vėliau gali peržiūrėti. „Passbook“ funkcija taip pat gali nustatyti, kuomet vartotojas yra šalia „Sixt“ nuomos punkto. Tokiu atveju, ekrano užsklandoje pasirodo programėlės ikona.

Vartotojui pakeitus rezervacijos informaciją, programėlė automatiškai atnaujina „atsiėmimo leidimą“ (angl. collection pass). Atlikus automobilio rezervaciją, gaunamas QR kodas, kuris, atvykus į „Sixt“ atstovybę, yra nuskaitomas. Taigi automobilio nuomos procedūra trunka vos kelias sekundes.

„Sixt“ yra pirmoji automobilių nuomos kompanija Vokietijoje bei viena iš pirmųjų tarptautinių automobilių nuomos kompanijų, pritaikiusi „Passbook“ funkciją“,– sako SIXT vadovas Lietuvoje Algimantas Andrašiūnas.

Naujausią programėlės versiją 4.3.1 galima įsigyti „Apple App Store“ interneto parduotuvėje.

„Sixt“ programėlės yra pritaikytos ir kitoms išmaniųjų telefonų bei įrenginių operacinėms sistemoms, tokioms kaip „iPad“, „Backberry“, „Bada“, „WebOS“, „Windows Phone 7“ ir „Windows Phone 8“. Šiais metais „Sixt“ taip pat pristatė atnaujintą programėlę telefonams su „Android“ operacine sistema.

Apie „SIXT Lietuva“. SIXT– pirmaujanti mobilumo paslaugų teikėja Europoje, įkurta 1912 metais Miunchene, Vokietijoje. SIXT nuomoja automobilius, teikia išperkamosios nuomos, automobilių parko valdymo ir konsultavimo paslaugas ir yra naujoviškų technologijų lyderė šiose srityse. SIXT veikia 105 šalyse ir turi daugiau kaip 4000 nuomos punktų visame pasaulyje. Daugiau informacijos rasite adresu http://www.sixt.lt/; www.facebook.com/sixt.lietuva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47898984sec.