Bilietai į pirmuosius „Simple Express” autobusus buvo iššluoti

Pirmieji mažų kainų kompanijos „Simple Express“ autobusai į Varšuvą ir Rygą iš Vilniaus bei Kauno išvažiavo sausakimši. Parduoti ir visi bilietai į pirmuosius reisus iš Varšuvos į Vilnių. Balandžio 15 d. Paslaugas pradėjusi teikti tarptautinio keleivių pervežimo autobusais bendrovė per pirmąsias dienas pardavė daugiau nei 700 bilietų.

„Pirmųjų dienų bilietų pardavimai ir ypač žmonių susidomėjimas leidžia manyti, kad „Simple Express“ modelis, kai keleiviams siūloma transporto paslauga už mažą kainą, sėkmingai prigis Lietuvoje. Į rinką įėjome be didelių reklamos kampanijų, o žinia apie „Simple Express“ greitai sklinda internete, socialinės medios kanaluose“, - sako „Simple Express“ Baltijos regiono pardavimų direktorius Martin Lants.

Pirmieji „Simple Express“ autobusai aptarnauja tarptautinius maršrutus Vilnius-Kaunas-Varšuva ir Kaunas-Ryga, o nuo birželio 1 d. Pradės važiuoti ir maršrutu Ryga-Talinas. Iki birželio mėn. Kelionė „Simple Express“ autobusu iš Kauno į Rygą kainuoja tik 25 litus, į Varšuvą – 30 litų. Nuo birželio bilietas į Rygą kainuos 28 litus, į Varšuvą – 52 litus, o savaitgaliai atitinkamai 38 ir 59 litus.

„Per pastaruosius metus ekonomikos pokyčiai Baltijos šalyse pakoregavo situaciją tarptautinių keleivių pervežimų rinkoje Keleivių įprotis keliauti nesumažėjo, tačiau sumažėjo jų galimybės. Kelionių paklausa ypač padidėjo jaunimo – studentų, moksleivių tarpe. Jie neatsisako kelionių, bet ieško kuo pigesnio būdo nusigauti iš taško A į tašką B, todėl nusprendėme pasiūlyti geros kokybės paslaugą, bet ženkliai mažesnėmis kainomis“, – sako M.Lants.

„Simple Express” prekės ženklas priklauso pirmaujančiai Baltijos šalyse keleivių pervežimo kompanijai „MootorReisi”. „Simple Express” siūlys keleivinius pervežimus autobusais mažiausiomis kainomis Baltijos šalių rinkose.

Draugios informacijos: www.simpleexpress.eu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87843108sec.