Į Vilniaus gatves išrieda pirmasis «žalias» taksi

Kelionių agentūra SmartTravel.lt vilniečiams bei miesto svečiams pristato savo naujausią projektą "Smart Taxi" (liet. sumanusis taksi). Didžiąją dalį pradinio autoparko sudarantys hibridiniai automobiliai, pristatyti "Mototojos" salone, į gatves žada išriedėti jau kitą savaitę.

„Pagaliau džiaugiamės vilniečiams bei miesto svečiams galėdami pristatyti pirmą "žalią" hibridinį taksi Lietuvoje. Naujasis taksi papildys kelionių agentūros teikiamų paslaugų grupę "smart" ir turizmo bei keleivių pervežimo sferoje pasiūlys išties išskirtinių paslaugų. Smart Taxi pirmiausia ketina išsiskirti unikalia užsakymų valdymo ir administravimo IT sistema. Mūsų klientai galės lengvai internetu vykdyti ir tikrinti visus savo užsakymus, kur bus nurodyta pilna kelionės informacija, sumokėta suma ir kt. Tai užtikrins visišką skaidrumą, glaudų ryšį tarp kliento ir paslaugų tiekėjo. O taip pat galimybę maksimaliai atitikti kiekvieno keleivio poreikius bei išgirsti pageidavimus“ “,- teigia UAB „Avia Travel Services“ direktorius Vytautas Reisas.

Naujojo taksi vairuotojai pasipuoš itin stilingomis, aviacijos pilotus primenančiomis uniformomis. Keleivių užsakymams priimti, automobiliuose bus naudojami planšetiniai kompiuteriai, o radijo ryšys perkeltas į idividualias ausines užtikrins malonią bei ramią aplinką keleiviams. Kiekviename automobilyje įrengti kortelių skaitytuvai, be to pirmieji rinkoje Smart Taxi savo keleiviams pasiūlys nemokamą WI-FI interneto ryšį kiekvienos kelionės metu.

Taksi bus galima išsikviesti telefonu arba internetu. Ateityje kompanija klientams žada pasiūlyti ir taksi iškvietimo paslaugą SMS žinute, bei mobiliaja programėle. „Smart Taxi“ automobiliais vieno nuvažiuoto kilometro kaina sieks 2,20 lito, o įsėdimo mokestis – 4,00 litai. Pirmaisiais veiklos metais kompanija autoparką žada keliais etapais papildyti 60 modernių visą parą veikiančių automobilių bei sukurti virš 200 darbo vietų.

„Smart Taxi“ automobilių parko didžiąją dalį sudarys hibridiniai automobiliai „Toyota Prius“. Edmundas Povilauskas, kurio vadovaujama įmonė UAB „Mototoja“ yra oficialus „Toyota“ ir „Lexus“ atstovas Lietuvoje, džiaugėsi, jog pagaliau ir Vilniuje važinės „žali“ taksi automobiliai. „Hibridinės transporto priemonės Vakarų Europos šalyse jau tampa išsilavinusios ir apie ateitį galvojančios visuomenės simboliu. Smagu, jog ir į mūsų gatves išvažiuos taksi automobiliai, pasižymintys ne tik nepaprastai žema CO2 emisija, bet ir įspūdinga degalų ekonomija“ – teigė E. Povilauskas.

Atsiradus alternatyvioms paslaugoms džiaugiasi ir Tarptautinis Vilniaus oro uostas. „Vilniaus oro uostas yra ta vieta, kuri kas dieną reprezentuoja Lietuvos sostinę tūkstančiams keleivių, tad mes palaikome kokybiškų paslaugų vystymąsi ir naujas iniciatyvas. Mums tikrai svarbu, kad keleiviai patogiai ir laiku pasiektų savo kelionės tikslą,- teigia VĮ Tarptautinio Vilniaus oro uosto ryšių su visuomene vadovė Sandra Šiaulienė.

UAB „Avia Travel Services“ valdoprekinį paslaugų ženklą „Smart Taxi“ ir yra kelioninių paslaugų grupės dalis į kurią taip pat įeina internetinė kelionių agentūra „Smart Travel“, saugaus bagažo pakavimo paslaugos „SmartPack“, bagažo saugykla Tarptautiniame Vilniaus oro uoste „Smart Storage“ ir keleivių aptarnavimo paslaugos „Meet&Greet”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85816312sec.