Nuo rugpjūčio – naujas „Lux Express“ maršrutas į Budapeštą

Nuo rugpjūčio 1 d. didžiausia tarptautines keleivių pervežimo autobusais paslaugas Baltijos šalyse teikianti bendrovė „Lux Express“ plečia savo tarptautinių maršrutų skaičių ir pradeda naują jungiamąjį maršrutą iš Vilniaus į Budapeštą su persėdimu Varšuvoje. Šiuo metu jau galima įsigyti bilietus maršrutams, kurie iš Lietuvos ir Vengrijos sostinių bus vykdomi kasdien.

„Pastebime, kad vis daugiau žmonių renkasi tarpvalstybines keliones autobusais. Remiantis mūsų kompanijos duomenimis, 2015 metų pirmąjį pusmetį, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai, keliaujančiųjų tarp Vilniaus, Varšuvos, Berlyno ir Prahos padaugėjo 18 procentų. Dėl to nusprendėme suteikti galimybę keliauti į Budapeštą su „Lux Expres“. Tikime, kad šis maršrutas garantuos komfortą ir patogumą kelionės į Vengrijos sostinę metu“, – teigia „Lux Express“ grupės direktorius Hannes Saarpuu.

Daugėjant keliaujančiųjų skaičiui, „Lux Express“ atstovai pastebi, kad drauge auga ir komforto autobusuose poreikis. Atsižvelgiant į tai, maršruto Vilnius-Budapeštas metu visi keleiviai turės galimybę naudotis individualiomis sistemomis su jutikliniu ekranu (su filmais, muzika, žaidimais, internetu). Atsilenkiančios sėdynės su dar daugiau vietos kojoms taip pat garantuos patogesnį keliavimą. Persėdus į „Lux Express“ autobusą Varšuvoje, papildomai bus siūlomi ir nemokami karštieji gėrimai.

Naujasis maršrutas pradedamas su „Simple Express“ autobusu iš Vilniaus autobusų stoties. Jis išvyksta 17 val. kiekvieną dieną, papildomai stabtelėdamas prie prekybos centro „Panorama“. Autobusas nuo „Panoramos“ pajuda 17:20 val. Varšuvoje autobusas sustoja „Marymont“ metro stotyje, kurioje keleiviai persėda į „Lux Express“ autobusą. Iš Varšuvos autobusas pajuda 23:35 ir atvyksta į Budapešto „Nepliget“ metro 10:30 val.

Grįžtant iš Budapešto, išvykimas numatomas 12:25 val. Autobusas 23:55 sustoja Varšuvoje, kur keleiviai persėda kelionei į Vilnių. Į Lietuvos sostinę atvykstama 8:15 val.

Kelionės Vilnius-Budapeštas kaina siekia 36 EUR.

Taip pat šią vasarą liepos 10 dieną „Lux Express“ pradėjo naują verslo klasės maršrutą Vilnius-Varšuva, vykdomą „Lux Express Special“ autobusais.

Šiemet „Lux Express“ be tarptautinių maršrutų taip pat pradėjo plėtrą ir vidinėje Lenkijos transporto rinkoje. Be vykdomo kompanijos maršruto Varšuva-Krokuva, birželį buvo pristatytos ir trys naujos kryptys: Varšuva-Žešuvas, Varšuva-Kelcai-Tarnuvas ir tiesioginis maršrutas Varšuva-Kelcai.

Apie „Lux Express“ grupę:

„Lux Express“ grupė yra didžiausia tarptautines keleivių pervežimo autobusais paslaugas Baltijos šalyse teikianti bendrovė, siūlanti maršrutus į Sankt Peterburgą, Maskvą ir Minską. Bendrovės autobusai taip pat keliauja į Prahą, Helsinkį ir Berlyną. „Lux Express“ grupė teikia skirtingos klasės pervežimo autobusais paslaugas, tarp kurių – „Lux Express“, „Lux Express Lounge“, „Lux Express Special“ ir „Simple Express“. Bendrovės apyvarta pernai siekė 21 milijoną eurų, o grynasis pelnas – 2,5 milijono eurų. Lyginant bendrovės 2013 ir 2014 metų rezultatus, pervežtų keleivių skaičius padidėjo daugiau nei dvigubai – nuo 718 200 iki 1 646 400 pervežtų keleivių per metus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.90139484sec.