daržovės.

1 - 23 23 'daržovės'

Tailandas gerina savo paslaugų kokybės standartus. Rekomendacijos sekančiai tavo kelionei (video)

JAV žurnalo "CEOWORLD" 2019 m. nacionalinių sveikatos priežiūros sistemų reitinge Tailandui užėmus...

Žygiuojame pėsčiomis: aplink Lietuvą keliaujantis Šarūnas Dignaitis ir maisto ekspertė atskleidė, kaip maitintis tokių iššūkiu metu

Pastaruoju metu vis dažniau atrandama ir propaguojama aktyvi laisvalaikio veikla – žygiai pėsčiomis. Tautiečiai aktyviai...

Vykstate slidinėti? Mitybos specialistė V. Kurpienė pataria, kaip kalnuose palikti per šventes priaugtus kilogramus

Slidinėjimo atostogų sezonas pagaliau prasidėjo, įsibėgėjo ir tęsis bemaž iki kovo pabaigos. Jei ir jūs planuojate...

7 prieskoniai-afrodiziakai Valentino dienai

Afrodiziakas –  tai, kas sukelia aistrą mylėti. Afrodiziakais gali būti kvepalai, jūros gėrybės, daržovės, vaisiai, vynas – visa, kas gali...

Šri Lanka – kolekcionuojantiems įspūdžius ir besirūpinantiems gyvenimo pilnatve

Sausio 22–24 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, Vilniuje, duris atvers 4-oji tarptautinė turizmo, kelionių bei...

Kulinarinės mados: lėkštėje - daugiau spalvų ir riešutų

Šakninės daržovės, riešutai ir džiovinti vaisiai - jie turėtų dominuoti jūsų lėkštėje, jeigu nenorite atsilikti nuo šio sezono kulinarinės mados tendencijų...

Kur pusryčiausime šiandien, arba Madingiausi pusryčiai lietuviams įdomiausiose užsienio šalyse

Išvykus svetur, maistas – viena įdomiausių, labiausiai intriguojančių patirčių. Per jį galima ne tik pažinti šalį, bet ir iki šiol dar neatrastais...

11 dalykų, dėl kurių verta nukeliauti į gėlėtąją Madeiros salą

Beveik už tūkstančio kilometrų nuo Europos krantų Atlanto bangos skalauja žydinčią amžinojo pavasario salą, kurioje...

Tinkamas maisto kramtymas – ne tik sveikatai, bet ir lieknai figūrai

Nors visi nuo vaikystės žinome, kad maistą reikia gerai sukramtyti, tačiau retai tai darome...

Du broliai iš Pekino orkestrą sukūrė iš daržovių

Du broliai iš Pekino ėmėsi neįprastos karjeros – muzikos instrumentų gamybos iš morkų, bulvių ir kitų daržovių. Sumanymas groti daržovėmis...

Leiskime liežuviui prisiminti tolimą kelionę

Skonio receptoriai – tai nuostabi duomenų bazė mūsų atmintyje. Tolimuose kraštuose paragautas specifinis patiekalas gali vėliau priminti mums apie...

Vilniuje atidaromas lietuviško, naminio maisto tradicijas puoselėsiantis restoranas

Vilniuje lapkričio 19 dieną atidaromas lietuviško maisto restoranas „Seklyčia“. Restoranas, įsikūręs...

Kretoje pagamintos didžiausios salotos pasaulyje

Graikijos saloje Kretoje pagamintos didžiausios salotos pasaulyje – jų gamybai panaudota 6,5 tonos pomidorų, 3 tonos agurkų...

Kanarų salų virtuvės ypatumai

Daugelis turistų renkasi pigiausius turistinius pasiūlymus. Tiesa, renkantis svetimą šalį, tikimasi susipažinti su šalies kulinarija. Kanarų salos taip pat...

Taip lengva sugrįžti į praeitį

Kašgaras - miestas ir oazė vakarų Kinijoje, Sindziange, Taklamakano dykumoje, Tian Šanio papėdėje, prie Kašgaro upės. Senovėje Kašgaras buvo strategiškai svarbus Didžiojo šilko kelio punktas...

Jeruzalės turgavietė nepalieka abejingų

Europos sūris artimas košerinei mėsai, indų minisijonai - kipoms, žydų galvos apdangalai – visa tai Jeruzalės turgavietėje yra be galo egzotiška, įdomu ir labai modernu...

Malavis - Afrikos saugoma paslaptis

Malavis tik neseniai pateko į žiniasklaidos ratą, mat Pop karalienė Madona norėjo būtent iš čia įsivaikinti vaikelį. Reikia pripažinti, kad retas kuris žino daugiau apie šią šalį...

Rytų Europos virtuvė – ar vakaruose ji vertinama?

Vienas iš įdomiausių kelionės momentų - užsienio patiekalų ragavimas ir įvertinimas. Ar Rytų virtuvė yra patraukli užsieniečiui? Kurie slavų virtuvės patiekalai yra gardžiausi ir populiariausi? Daugelio Rytų Europos šalių virtuvės yra panašios - kold

Švedija ragina apsilankyti tradicinėje buities muziejaus Skansen rudens mugėje

2009 metais rugsėjo 26 ir 27 dienomis, Švedijos sostinėje Stokholme buities muziejuje Skansen lankytojai galės sugrįžti į Švediją 19 amžiuje. Istorinėje rudens mugėje - Höstmarknad bus siūlomi ne tik tradiciniai produktai...

flyLAL valgiaraštyje – naujos skrydžių patiekalų tendencijos

Lietuvos skrydžių bendrovė flyLAL keleiviams pateikia naują lėktuvuose siūlomų patiekalų valgiaraštį Sky Menu. Naujasis meniu atspindi šiuolaikines skrydžiuose siūlomų patiekalų tendencijas – kuo daugiau lengvesnių užkandžių bei sveikesnio ir labiau

Patarimai keliaujantiems – ką valgyti žiemą?

Šaltasis metų laikas diktuoja savo valgymo rėžimą ir meniu. Kad nesušaltume, būtina taisyklingai maitinti savo organizmą. Visų pirma, prasidėjus šiam laikmečiui, žmogus turi pamiršti dešrainius ir kitus greito maisto užkandžius. Pirmenybę reikia teikti

Kur slidinėja lietuviai

Kai Lietuvoje taip retai pro debesis pasirodo saulė, lietuviai jos ieškoti traukia svetur. Vienas šiuo metu populiariausių maršrutų – kalnai. Saulė, vėjas, greitis, pakankamas adrenalino kiekis, visa tai, ko reikia norint atsigauti ir pailsėti. Apie labiausia

Kreta, kurios nemato turistai

Po ilgų metų, praleistų dirbant, dirbant ir dar kartą dirbant, nusprendėme su žmona išsiruošti „tikrų“ atostogų kur nors toliau, nei atmintinai pažįstamas Lietuvos pajūris. Pavartę įvairių kelionių agentūrų katalogus ir pasižvalgę internete, pas

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39388418sec.