Tez Tour Lietuvoje planai šiems metams – 155 tūkst. keliautojų. Suteikiama galimybė keliauti ir nemokamai

Šią vasarą 15-os metų veiklos sukaktį Lietuvoje mini viena didžiausių ir seniausių turizmo sektoriaus kompanijų – tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“. Patenkantis į Europos turizmo kompanijų TOP 5 ir esantis tarp tokių turizmo sunkiasvorių kaip „Tui“ ar „Thomas Cook“, tarptautinis kelionių organizatorius visame pasaulyje vienija net 36 savarankiškai veikiančias įmones.


„Norėdami padėkoti su mumis visus 15 metų keliavusiems, mumis pasitikėjusiems ir nuolat tobulėti skatinusiems poilsiautojams, šventės proga dalijame dovanas – keliones, kurias galima laimėti mūsų gimtadienio konkurse“, – sakė „Tez Tour“ Lietuvoje Ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovė Inga Aukštuolytė.  


Konkurso „Tez Tour“ 15-ojo gimtadienio kelionės – kasdienos herojams!“ netikėtumas – kiek kitokia nei įprasta dalyvavimo forma, kuomet kelionės bus pelnomos ne sau, bet aplinkiniams. T. y. susidomėjusieji konkursu turi progą  nominuoti kelionės vertus žmones iš savo aplinkos.


„Kuomet žmonės patys vieni kitus nominuos kelionei, atsiras ne tik gavimo, bet ir dovanojimo džiaugsmas, kurį patirs dalyvaujantieji konkurse, – sakė nuo pat įmonės įkūrimo „Tez Tour“ Lietuvoje dirbantis įmonės direktorius Aleksandras Sukovas. – Su šalies gyventojais dalijamės tuo, ką mokame geriausiai – poilsines keliones ir galimybe pailsėti užsienio kurorte, prie mėlynos ir šiltos jūros, kur malonūs vasariški orai – stabilesni nei Lietuvoje“.


2003 m. pradėjęs savo veiklą vos nuo dviejų krypčių – Egipto žiemą ir Turkijos vasarą, kurios, beje, iki dabar išliko populiariausiomis atostogų šalimis, dabar tarptautinis kelionių organizatorius skraidina poilsiautojus 26 kryptimis. Tarp kurių – populiariausiais Europos kurortais garsėjančios pietinės šalys ir Alpių slidinėjimo kurortai, taip pat Turkija, Egiptas, Jungtiniai Arabų Emyratai ir kitos turizmui tinkama infrastruktūra itin besirūpinančios valstybės.


Beje, kelionės į Turkiją, kaip vieną pirmųjų kelionių organizatoriaus pasiūlytų krypčių, bus dovanojamos ir konkurso laimėtojams. Taip pat laimėtojai vyks į Graikiją ir Bulgariją. Iš viso bus apdovanoti 5-ių konkursui pateiktų istorijų laimėtojai. „Graikija – viena geidžiamiausių mūsų krypčių. Bulgarija paklausi tarp keliaujančiųjų su vaikais, taip pat mėgstama kiek vyrėlesnio amžiaus žmonių“, –  sakė I. Aukštuolytė.


Nuo įmonės veiklos pradžios įspūdingai augo ir skaičiai. 2004 m. su „Tez Tour“ keliavo 16 tūkst. turistų. O praėjusiais metais jų buvo jau 110 tūkst. Šiemet planuojama aptarnauti 155 tūkst. poilsiautojų.


„Kuomet plėtra yra tokia sparti, vienas didžiausių iššūkių – užtikrinti pasaugos kokybę, kas anaiptol ne visuomet yra lengva. Atostogos pagal programą „Viskas įskaičiuota“ susideda iš daugybės atskirų sudedamųjų, tarp kurių – ir skrydžių sustygavimas iš mūsų gana nedidelio Vilniaus oro uosto, ir pakankamas lėktuvų bei vietų juose kiekis. Sulig didėjančiais keliautojų srautais didesnis išbandymas tenka ne tik turistus išlydinčių ir pasitinkančių šalių infrastruktūroms, bet ir juos aptarnaujantiems žmonėms, pavyzdžiui, gidams. Taip pat vis opesnis tampa pakankamas viešbučių, kurie teiktų geros kokybės apgyvendinimą, klausimas, mat poilsiautojai iš Lietuvos šiuo aspektu – vis reiklesni, – sakė „Tez Tour“ vadovas. – Siekiant spėti paskui didėjančius srautus ir sykiu užtikrinti kokybę, reikalingos nuolatinės investicijos į technologijas ir darbuotojus“.  


Nors be poilsinių kelionių „Tez Tour“ organizuoja ir pažintines, vis dėlto didžiuma poilsiautojų renkasi būtent poilsines keliones pagal programą „Viskas įskaičiuota“. „Tikimės, kad konkurso laimėtojai galės patys įsitikinti mūsų kuriamo produkto kokybe ir profesionalumu, o jų atostogos patenkins lūkesčius“, – sakė A. Sukovas.


Kaip laimėti kelionę?

Konkurse „Tez Tour“ 15-ojo gimtadienio kelionės – kasdienos herojams!“ gali dalyvauti kiekvienas pilnametystės sulaukęs šalies gyventojas. Paraiškos registruojamos specialioje interneto paskyroje www.dienosherojai.lt, kur pateikiamos kelionei laimėti nominuojamų žmonių nuotraukos ar vaizdo įrašai bei trumpesnis ar ilgesnis tekstas, paaiškinantis, kodėl nominuojamasis yra vertas kelionės.

I. Aukštuolytė pastebi, jog pagrindinė šios kampanijos idėja ir net misija – atkreipti dėmesį į paprastus kasdienius pozityvius dalykus ir žmones, kurie, kad ir mažais žingsneliais, puošia ir gerina mūsų visų gyvenimus: „Manau, kiekvienas savo aplinkoje turime žmonių, kuriuos norisi ne tik apkabinti, bet ir paskatinti.“


Vieną laimėtoją savo balsais išrinks svetainės www.dienosherojai.lt lankytojai. Kitus laimėtojus išrinks konkurso komisija. Kasdienos herojų istorijų konkurso organizatorius laukia nuo birželio 25 d. iki liepos 13 d., o liepos 30 d., „Tez Tour“ gimimo dieną, bus paskelbti laimėtojai.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12244701sec.