Kviečiame į fotografijų parodos „Aš ir Ji – Gamta“ atidarymą

2014 m. spalio 3 d. 13 val. Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) fotografijų galerijoje „Pozityvas-negatyvas“ (Studentų g. 39, Vilnius) vyks LEU Studijų rinkodaros ir karjeros skyriaus vedėjo Justino Monkevičiaus pirmosios asmeninės fotografijų parodos „Aš ir Ji – Gamta“ atidarymas.

„Kiekvienas žmogus renkasi sau patrauklų klimatą, tačiau susidūriau su tuo, jog retai būnu suprastas dėl savo išskirtinių simpatijų žiemai. Galbūt dėl to vasaros, o gal ir viso dešimtmečio žygiui pasirinkau kelionę į Islandiją. Privalu paminėti, kad išvykome iš Lietuvos tuomet, kai buvo 30 laipsnių šilumos, o sala mus pasitiko vidutine 15–16 laipsnių šiluma (tipiškos šilčiausios dienos). Sunku patikėti, bet kūnas, protas ir širdis džiūgavo“, – teigia parodos autorius J. Monkevičius.

LEU Studijų rinkodaros ir karjeros skyriaus vedėjas J. Monkevičius sako, kad apie kelionę į Islandiją galvojo neilgai. Tai buvo netikėtas sprendimas. „Suradau 4 bendražygius, kurie taip pat troško pamatyti šią egzotišką šalį. Ir tikrai egzotišką, tik galbūt kiek kitaip, nei mes esame įpratę suprasti žodį „egzotiška“. Taigi įsigijome bilietus, suplanavome kelionę ir pasileidome ieškoti nuotykių“, – apie kelionės pradžią į Islandiją pasakoja J. Monkevičius.

Būtent LEU fotografijų galerijoje „Pozityvas-negatyvas“ veikiančioje parodoje „Aš ir Ji – Gamta“ galima pamatyti nuotykių metu užfiksuotų pačių gražiausių akimirkų. „Man labai gaila, kad parodoje tilpo tik 12 eksponatų, nes peizažų, kurie verti žiūrovų dėmesio, yra dar daugiau. Žinodamas, koks įtemptas kiekvieno dirbančio žmogaus darbo dienos ritmas, kviečiu visus sustoti ir praleisti daugiau laiko grožintis Islandijos vaizdais. Kartais, ilgiau į juos žiūrėdamas (tai darau iš arti), galiu pajusti tą stiprų nuolatinį vėją, malonų vienatvės jausmą, kai aplinkui nėra civilizacijos. Tik aš ir ji – gamta“, – apie parodą ir kelionės įspūdžius pasakoja parodos „Aš ir Ji – Gamta“ autorius.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.834939sec.