TV šou "Didysis pasivaikščiojimas" finale paaiškės, kam atiteks kelionė aplink pasaulį

„Sunkiausia kelionę sugalvoti ir ją suplanuoti. Įgyvendinti – vienas malonumas“, – taip baigiamąją didelio žiūrovų susidomėjimo sulaukusio televizijos realybės šou laidą „Didysis pasivaikščiojimas“ pradėjo vienas projekto vedėjų, keliautojas ir žurnalistas Vytaras Radzevičius. Galvos linktelėjimu jam antrino Paulas Timrotas, kuris vasarą po Lietuvą lydėjo penkis „Didžiojo pasivaikščiojimo“ dalyvius latvius. Šį penktadienį 21.50 val. paaiškės, kam atiteko pagrindinis šou prizas – kelionė aplink pasaulį.

 Penkių latvių kelionės po Lietuvą ir penkių lietuvių kelionės po Latviją vyko ne vien patraukliausių Europos turizmo vietovių apžiūrėti. Ir Latvijoje, ir Lietuvoje plieskėsi aistros ir emocijos. Abi komandos realybės šou įnirtingai rungėsi dėl taškų, kurie virto eurais ir atiteko komandai laimėtojai. Paaiškėjo ir du laimingieji: vienas lietuvis ir vienas latvis leisis į kelionę aplink pasaulį. Tokiu būdu Valstybinis turizmo departamentas originaliai ir šiuolaikiškai pristatė iškart dviejų Baltijos šalių turitinį potencialią, gyvenimo būdą, paveldą ir ypatingas vietas.


„Tai buvo projektas, kuriame susipynė nuotykiai ir pažinimas“, – neabejojo ir latvių projekto vedėjas P. Timrotas, lietuviams gerai žinomas iš televizijos realybės šou „Robinzonai“, rodyto prieš kelerius metus. 

„Nesvarbu, kad Latvija labai arti, galimybių čia patirti nuotykių buvo ne mažiau nei Afrikoje“, – šmaikštavo pusę pasaulio išmaišęs „Didžiojo pasivaikščiojimo“ vedėjas V. Radzevičius.

Projekto „Didysis pasivaikščiojimas“ dalyvių ir jų svečių nuotaiką finaliniame renginyje savo dainomis skaidrino Linas Adomaitis, Jurgis Brūzga, Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis, grupė „Pinup Girls“ bei latvių grupė „Fortress Blues Band“.

Kas leisis į „Didžiojo pasivaikščiojimo“ kelionę aplink pasaulį? Kam atiteko Dramos karalienės, Misterio X ir Gerųjų rankų prizai, sužinosite jau šį penktadienį, sausio 16-ąją, 21.50 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Valstybinio turizmo departamento inicijuotas „Didysis pasivaikščiojimas“ televizijos žiūrovus supažindino su turizmo objektais Latvijoje ir Lietuvoje, kurie buvo atrinkti pagal Turizmo departamento įgyvendinamą ir Europos Komisijos finansuojamą projektą „Patraukliausios Europos turizmo vietovės“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55225515sec.