«Michelin» žvaigždutės 2017 metais

Prestižinis gastronominis gidas šiemet vėl skyrė apdovanojimus, taip pat Čekijos Respublikoje.

„Michelin“ gidas paskelbė 2017 m. prestižinius apdovanojimus, suteikiamus geriausiems restoranams. „Michelin“ žvaigždutę išsaugojo visi trys Prahos restoranai: „Alcron“, „La Degustation Bohême Bourgeoise“ bei „Field“. Kiti septyni čekiški restoranai gavo „Bib Gourmand“ apdovanojimą, kuris skirtas unikaliems restoranams už kainos ir kokybės santykį.

Žvaigždutės geriausiems

Visi restoranai, kurie gavo „Michelin“ žvaigždutę yra Prahos centre.
„Alcron“ restorane valdo virtuvės šefas Roman Paulus. Vietos interjerai dekoruoti tokiu būdu, kad svečiai galėtų pastebėti, kad restorano šakniai siekia XX amžiaus trečiąjį dešimtmetį, kai pasaulyje labai populiari buvo džiazas ir art deco. Restorano specialybės yra žuvis ir jūros gėrybės, bet čekiškos virtuvės mėgėjai taip pat nenusivils.

Ar jau esate girdėję apie „slow food“? Jeigu ne, Jums reikia pavalgyti kitame „Michelin“ restorane – „La Degustation Bohême Bourgeoise“. Virėjai ir konditeriai, kuriais valdo virtuvės šefas Oldřich Sahajdák, užtikrina, kad viską čia paruoštą būtų aukštos kokybės ir skanus. Restorane galima paragauti čekišką virtuvę iš XIX amžiaus pabaigos, bet šiuolaikinėje versijoje.

„Field“, trečią apdovanotą restoraną, rasime Prahos Senamiestyje. Virtuvės šefas Radek Kašpárek paruošia meniu daugiausia nuo sezoninių žemės ūkio produktų ir pristato tradicinius receptus netradicinėje versijoje. Valgiaraštyje kartais rasime čekiškas sraiges arba beveik pamirštą griežtį, o kitą kartą jūrų žuvis.

„Bib Gourmand“ apdovanojimas

Žvaigždutės priskirtos, bet „Michelin“ gidas nepamiršo apdovanoti tokias vietas, kur pavalgysime labai skanu, bet neužmokėsime daug. Prahoje yra septyni tokie restoranai – „Eska“ gyvybingame Prahos rajone Karlín, „Maso a Kobliha“ un „Sansho“ Naujamiestyje, „Divinis“ Senamiestyje, „Aureole“ viename iš Prahos dangoraižių, šeimos „Na Kopci“ bei azijietiškas „SaSaZu“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49516511sec.