Wizz Air iš Vilniaus skraidins į Lvovą

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje bei viena iš sparčiausiai augančių aviakompanijų Europoje, pradės skrydžius nauju maršrutu iš Vilniaus nuo spalio 29 d. Naujasis oro linijų bendrovės skrydis du kartus per savaitę – pirmadienį ir penktadienį – Lietuvos sostinę sujungs su Lvovu Ukrainoje. Ši kryptis yra viena iš 11* naujų maršrutų, paskelbtų šiandien visame bendrovės tinkle.

Rezervuoti vietas naujuoju bendrovės maršrutu galima naudojantis nemokama „Wizz Air“ mobiliąja programėle arba apsilankius bendrovės interneto svetainėje. Bilietų kaina prasideda nuo 14,99 Eur**, įskaitant rankinį bagažą, kuris atitinka šiuos matmenis 55 x 40 x 23 cm.

„Džiaugiamės galėdami pristatyti „Wizz Air“ kryptį iš Vilniaus į Lvovą. Tikime, kad šis naujas patogus maršrutas bus populiarus tiek tarp verslo, tiek laisvalaikio keliautojų“, – sako „Wizz Air“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Andras Rado.

Tarptautiniame Vilniaus oro uoste turėdama bazę su keturiais orlaiviais ir 160 į klientus orientuotų įgulos narių, taip pat teikdama žemų sąnaudų skrydžių paslaugas iš Kauno ir Palangos, per pirmuosius 7 šių metų mėnesius aptarnavo 950 tūkst. keleivių, t. y. 22 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Kartu su naujuoju spalį pradedamu maršrutu Vilnius–Lvovas, aviakompanija iš trijų Lietuvos oro uostų siūlo 33 kryptis į 17 šalių. Tai leido prisidėti prie daugiau nei 1 tūkst.*** darbo vietų aviacijos, transporto ir turizmo industrijose ir pasiūlyti 1,4 mln. keliavimo vietų 2019 m., t. y. 8 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Šiandien „Wizz Air“ savo tinklą Europoje ir už jos ribų papildo 11 naujų krypčių. Kartu su šiandien paskelbtais naujais maršrutais, 2018 m. aviakompanija tinklą papildo daugiau nei 125 naujais maršrutais ir daugiau nei 700 papildomų skrydžių 44-ose šalyse.


Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 104 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 25 bazių ir siūlo daugiau nei 600 maršrutų, jungiančių 141 kryptį 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 4000 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos pastaruosius 12 mėn. rinkosi 31 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Neseniai metinis aviacijos ir kosmoso industrijos leidinys „Aviation 100“ paskelbė bendrovę už pasiekimus „Metų aviakompanija Europoje“ (angl. European Airline of The Year).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49955797sec.