airBaltic Pilotų akademijoje mokslus pradeda 2-oji studentų grupė

Rugsėjo 10 dieną Latvijos oro linijų bendrovės „airBaltic“ neseniai įsteigtoje Pilotų akademijoje mokytis pradės jau antroji studentų grupė. Atrinkti kandidatai, baigę dieninių studijų programą maždaug po dvejų metų taps „airBaltic“ pilotais.


„Sulaukėme daugybės kandidatų paraiškų, norinčių pradėti mokytis nuo šio rudens. Iš viso aplikavo 450 kandidatų, 150 iš jų buvo iš Estijos ir Lietuvos. Mes įdėjome daugybę pastangų, kad Baltijos šalių jaunimą pasiektų žinia, jog svajonė tapti pilotu yra pasiekiama mokantis Pilotų akademijoje”, - sako „airBaltic“ skrydžių operacijų vyriausiasis viceprezidentas Pauls Cālītis.


Anot jo, Pilotų akademijos įsteigimas buvo svarbus žingsnis užtikrinant, kad ateityje prie „airBaltic“ kompanijos prisijungtų daugiau pilotų iš Baltijos šalių.


„Dalis pirmosios grupės studentų jau vykdo individualius skrydžius su moderniausiais Diamond Aircraft orlaiviais Liepojos oro uoste. „airBaltic“ Pilotų akademija yra vienintelė Baltijos šalyse, siūlanti aukšto kvalifikacinio lygio kursą būsimiems pilotams. Tai užtikrins pilotų karjeros perspektyvas „airBaltic“. Mes didžiuojamės sukūrę unikalią galimybę latviams, estams ir lietuviams”, - teigia P. Cālītis.


Norintys užsiregistruoti į 2019-ųjų pavasario Pilotų akademijos kursą, paraiškas turi pateikti iki šių metų lapkričio 5 dienos. Daugiau informacijos: http://pilotacademy.com.


„airBaltic“ iš Rygos, Talino ir Vilniaus skraido daugiau nei 70-čia krypčių, siūlo didžiausią maršrutų pasirinkimą ir patogų susisiekimą per Rygą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. 2019-ųjų vasaros sezoną „airBaltic“ pasipildys skrydžiais: Talinas-Malaga, Briuselis-Kopenhaga. Be to, nuo kitos vasaros „airBaltic“ iš Rygos skraidins ir į Štutgartą.


„airBaltic“ – punktualiausia pasaulyje oro linijų kompanija, skraidinanti 70-čia krypčių Europoje, Vidurio rytuose, NVS kryptimis. „airBaltic“ – uždaroji akcinė bendrovė, įsteigta 1995 metais. Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 80,05 % akcijų, o Lars Thuesen per savo visiškai priklausančią įmonę Aircraft Leasing 1 SIA valdo apie 20 % akcijų.


„airBaltic“ priklauso 34 lėktuvai: 11 A 220-300s orlaivių, 12 -  Boeing 737s, 12 - Bombardier Q400Next Gen.

 

„airBaltic“ yra pelniusi tarptautinių apdovanojimų už naujoviškų paslaugų sukūrimą ir pasiekimus pertvarkant verslą. 2012-aisiais oro linijų kompanija pelnė CAPA regioninių oro linijų apdovanojimą, o 2018-aisiais „airBaltic“ pelnė ATW avialinijų apdovanojimą: įmonė buvo paskelbta „Metų rinkos lyderiu”.  2014-2017-aisiais įmonė punktualiausiai pasiekdavo numatytas vietas.


„airBaltic“ įkūrė mokymo įstaigą „airBalticTraining“, siūlančią platų aviacijos mokymo paslaugų spektrą savo moderniame ir specialiai sukurtame mokymo centre Rygoje, Latvijoje. Ji buvo įkurta 2010-aisiais ir nuo tada kiekvienais metais vykdo mokymus maždaug 3000-iams specialistų iš viso pasaulio: daugiau nei 1500-ams pilotų, beveik 1000-iui keleivių salono įgulos narių ir kelių šimtų antžeminių paslaugų teikėjams, krovinių agentams, apsaugos darbuotojams ir kt.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 28.04.2024 Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.279356sec.