Vilniaus oro uoste daugiausiai keleivių pervežė «Wizz Air»

Pagal pervežtų keleivių skaičių Vilniaus oro uoste vežėjo-lyderio pozicijoje įsitvirtino didžiausia pigių skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje* „Wizz Air“. Per pirmuosius du šios vasaros mėnesius iš ir į Vilnių su oro linijų kompanija skrido daugiau nei 136 tūkst. keleivių visais 16 vykdomų maršrutų. Lyginant su kitais vežėjais, skraidinančiais iš Vilniaus, aviakompanijos paslaugas pasirinko 25 proc. daugiau keleivių.

Neseniai bendrovė pradėjo vykdyti pigius skrydžius į Larnaką, sujungdama Lietuvą su Kipru, ir į Kutaisį Gruzijoje, o savo lėktuvų bazę Vilniuje papildė trečiu „Airbus“ tipo orlaiviu. Šiuo metu „Wizz Air“ Vilniaus oro uoste užima 22,8 proc. reguliariųjų skrydžių rinkos ir neseniai paskelbė apie tolimesnius savo plėtros planus Lietuvoje.

Nuo 2015-ųjų balandžio mėnesio bendrovės lėktuvai pradės skraidyti trimis naujomis kryptimis – į Frankfurto Hano oro uostą, Belfastą ir Malmę. Taip pat, padažnės ir esamų skrydžių maršrutai į Dortmundą, Stavangerį, Donkasterio Šefildo oro uostą, Bergeną ir Sandefjordą.

Šią vasarą iš Vilniaus kompanijos lėktuvai keleivius skraidina į 11 šalių, o nuo kitų metų vasaros „Wizz Air“ siūlys net 19 skrydžio maršrutų į 12 šalių.

„Jau pirmieji vasaros mėnesiai rodė, kad ši vasara Vilniuje mūsų kompanijai bus rekordinė. Džiaugiamės nuolat augančiu „Wizz Air“ lojalių klientų skaičiumi bei planuojame ir toliau teikti aukštos kokybės ir žemų sąnaudų skrydžių paslaugas Lietuvoje“, – sako „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Danielis de Carvalho‘as.

Apie „Wizz Air”:

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje pigių skrydžių bei mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“* orlaivių parką sudaro 53 „Airbus A320“ tipo lėktuvai. Oro linijų kompanija skraidina iš 18 bazių ir siūlo 300 maršrutų, jungiančių 101 kryptis 36-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 2000 profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. Iki finansinių metų pabaigos, kuri skaičiuojama 2014 m. kovo 31 d., bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 13,9 mln. keleivių.

*Šaltinis „Innovata“. Pagal skrydžių vietų skaičių finansiniams metams, kurie baigėsi 2014 m. kovo 31 d. („FY 2014”). Vidurio ir Rytų Europos regioną sudaro Albanija, Baltarusija, Bosnija ir Hercegovina, Bulgarija, Kroatija, Čekija, Estija, Vengrija, Kosovas, Latvija, Lietuva, Makedonija, Moldavija, Juodkalnija, Lenkija, Rumunija, Rusija, Serbija, Slovakija, Slovėnija ir Ukraina.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.85520101sec.