«Air Lituanica» rudens tvarkaraštis – dar patogesnis keliaujantiems darbo reikalais

Besibaigiant kalendorinei vasarai, kurios metu oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ pagerino savo pervežtų keleivių prognozes – vasaros mėnesiais „Air Lituanica“ bus skridę daugiau nei 45 tūkst. keleivių – skelbiamas rudens maršrutų ir skrydžių skaičius. Rudenį bendrovė per savaitę siūlys 42 išvykimus reguliariaisiais skrydžiais iš Vilniaus oro uosto.

Nuo rugpjūčio 31 d. atnaujinami skrydžiai į Amsterdamą, po trumpų vasaros atostogų sugrįžta Briuselio maršrutas, o prie reguliaraus skrydžių tvarkaraščio pridedami vasaros sezono metu pradėti skrydžiai į Danijos miestą Bilundą.

„Vasaros sezono metu daugiau keleivių skrido pažintiniais tikslais, o rudenį suaktyvėja darbo reikalais keliaujantys žmonės, – sako „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus. – Į Briuselį, Amsterdamą, Berlyną vyks skrydžiai kiekvieną dieną, išskyrus šeštadienius. Ypatingai patogus maršrutas Vilnius – Talinas, kadangi skrydžiai vyks darbo dienomis du kartus per dieną – ryte ir vakare, todėl maršrutas tinkamas vienos dienos išvykoms“.

Bene labiausiai keleivių lauktas – po pusmečio atnaujintas „Air Lituanica“ skrydis į vieną svarbiausių oro uostų Europoje bei pasaulyje – Amsterdamo Šipolio (angl. Schiphol) oro uostą. Iš čia galima nukeliauti beveik į bet kurią pasaulio šalį, šį oro uostą itin vertina keliaujantys į tolimesnius kraštus. Iš Vilniaus į Amsterdamą „Air Lituanica“ lėktuvas kils 6.30 val., o iš Amsterdamo į Vilnių – 9.50 val., skrydžio trukmė 2 val. 20 min. Toks tvarkaraštis patogus ne tik keliaujantiems į Amsterdamą, bet ir per Amsterdamą, norint pasiekti Europos, Šiaurės ir Pietų Amerikos bei Afrikos miestus.

Pastebėjus, kad vasaros metu pradėti skrydžiai į Bilundą puikiai užpildo susisiekimo su Vakarų Danija spragą, skrydžiai ir toliau visus metus bus vykdomi 2 kartus per savaitę. Trečiadieniais iš Vilniaus lėktuvo išskridimo laikas – 21.00 val., o šeštadieniais – 14.05 val. Skrydžio trukmė 1 val. 45 min.

Nuo rugpjūčio 31 d. taip pat bus tęsiami skrydžiai ir į ES sostine tituluojamą Briuselį. Skrydžiai į šį miestą vyks kasdien, išskyrus šeštadieniais. Darbo dienomis lėktuvas iš Vilniaus kils 18.00 val., o sekmadienį – 17.00 val. Skrydžio trukmė – 2 val. 25 min. „Briuselio maršruto keleiviui yra itin svarbus skrydžio laikas, todėl džiaugiamės dažnai keliaujančiųjų įvertinimu dėl patogaus vakarinio laiko“, – sako S. Bartkus.

S. Bartkus priduria, kad patogus skrydžių pasirinkimas leis įmonėms taupyti komandiruotėms skirtus kaštus – nereikės papildomų nakvynių, sumažės išlaidos dienpinigiams.
„Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto taip pat skrenda į pagrindinius Berlyno, Prahos, Miuncheno, Paryžiaus, Talino oro uostus bei šią vasarą vykdė sezoninius skrydžius į Švedijos miestus Geteborgą ir Malmę.

„Air Lituanica“ rudens skrydžiai:

Kelionės maršrutas Kelionės data (savaitės dienomis)
Vilnius – Amsterdamas – Vilnius I, II, III, IV, V, VII
Vilnius – Briuselis – Vilnius I, II, III, IV, V, VII
Vilnius – Berlynas – Vilnius I, II, III, IV, V, VII
Vilnius – Praha – Vilnius I, II, IV, V
Vilnius – Paryžius – Vilnius I, III, V, VII
Vilnius – Miunchenas – Vilnius II, IV, VI, VII
Vilnius – Talinas – Vilnius I, II, III, IV, V (du kartus per dieną)
Vilnius – Bilundas – Vilnius III, VI

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74433804sec.