SAS lėktuvai nuo rugsėjo 10 d. leisis naujajame Londono Hitrou oro uosto terminale

Š.m. rugsėjo 10 d. Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS savo keleivius pirmą kartą pasitiks naujajame Londono Hitrou oro uosto antrajame terminale. Čia nuo šiol leisis ir kils visų 23-jų „Star Alliance“ aljansui priklausančių oro bendrovių lėktuvai.

Antrajame Londono Hitrou oro uosto terminale po vienu stogu įsikūrus visoms „Star Alliance“ oro bendrovėms, SAS keleiviai, skrendantys tranzitu bei jungiamaisiais kitų aljansui priklausančių skrydžių bendrovių reisais, kelionės tikslą pasieks greičiau ir patogiau.

„Nuo šiandien mūsų keleiviai galės naudotis visais šiame unikaliame, vieno didžiausių pasaulyje oro uostų esančiame naujajame terminale teikiamais privalumais: šiuolaikiška registracija skrydžiams, greitesne ir patogesne patikra, galimybe apsipirkti įvairiose parduotuvėse, rinktis iš daugybės restoranų“, - teigia SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

Pirmąją darbo dieną antrajame Londono Hitrou oro uosto terminale kils ir leisis 21-o SAS reiso lėktuvai iš Kopenhagos, Stokholmo, Oslo, Gotenburgo bei Stavangerio. Pirmasis SAS lėktuvas šiame terminale šiandien pakilo 6 val. 40 min., skraidinęs keleivius į Kopenhagą.

Rugsėjo 10 d. naujame terminale SAS aptarnaus 42 skrydžius, kuriais skraidins apie 4000 keleivių. Kiekvieną savaitę iš Londono Hitrou oro uosto bus vykdomi 136 skrydžiai į pagrindinius Skandinavijos oro uostus, tiek pat - priešinga kryptimi. Kasdien bus vykdomi šeši reisai iš Kopenhagos į Londoną, šeši - iš Stokholmo į Londoną, penki - iš Oslo į Londoną, du - iš Gotenburgo į Londoną, taip pat du - iš Stavangerio į Londoną.

Londono Hitrou oro uosto antrajame terminale įsikurs 23 „Star Alliance“ aljansui priklausančios oro bendrovės: „Aegean Airlines“, „Air Canada“, „Air China“, ‚Air New Zealand“, „ANA“, „Asiana Airlines“, „Austrian“, „Avianca“, „Brussels Airlines“, „Croatia Airlines“, „EGYPTAIR“, „Ethiopian Airlines“, „EVA Air“, „LOT Polish Airlines“, „Lufthansa“, „Scandinavian Airlines“, „Singapore Airlines“, „South African Airways“, „SWISS“, „TAP Portugal“, „Turkish Airlines“, „THAI“ bei „United“. Kartu paėmus, visos oro bendrovės per dieną iš šio terminalo vykdys virš 121 skrydžių 45 kryptimis į 25 pasaulio šalis, o tai keleiviams leis pasiekti net 1269 oro uostus 193 pasaulio šalių.

Apie SAS:

Suformuotos 1946 m., Skandinavijos oro linijos SAS yra viena seniausių ir didžiausių Europos civilinės aviacijos bendrovių. Kontrolinį SAS akcijų paketą (51 proc. akcijų) valdo Švedijos (21,4 proc.), Danijos (14,3 proc.) ir Norvegijos (14,3 proc.) vyriausybės. SAS įmonių grupė yra viena iš 1997 m. suformuoto tarptautinio skrydžių bendrovių aljanso „Star Alliance“ steigėjų.

Skandinavijos oro linijos SAS tapo pirmąja užsienio skrydžių bendrove, 1992 m. pradėjusia reguliarius skrydžius iš Kopenhagos į Vilnių, 2004 m. - iš Palangos į Kopenhagą, o 2013 m. balandžio 1 d. atnaujino skrydžius iš Vilniaus į Stokholmą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.408288sec.