Pristatytas kruizas «Kaunas–Birštonas–Kaunas»

Balandžio viduryje žiniasklaidos ir turizmo verslo atstovams buvo pristatytas naujas vandens turizmo maršrutas „Kruizas Kaunas–Birštonas–Kaunas“. Šį vasaros sezoną numatyti trys reisai, pirmasis iš jų įvyks birželio 24 d. Data pasirinkta neatsitiktinai – tai nuostabi proga turiningai praleisti laisvadienį ant vandens, kur keliautojai galės stebėti nuostabias Kauno marių pakrantes, Nemuno vingius bei pramogauti ar pailsėti Birštono kurorte. Idėja parengti tokį maršrutą kilo prieš keletą metų, kuomet buvo surengtas bandomasis reisas maršrutu Kaunas–Birštonas–Kaunas.

Pristatytas reisas nuo bandomojo skirsis tuo, kad keliautojams bus siūlomas kruizas į vieną pusę pasirinktinai, t.y. iš Kauno į Birštoną arba iš Birštono į Kauną. Atitinkamai nuo pasirinkto maršruto skirsis ir programa keliautojams. Keleiviai, pasirinkę plaukimą iš Kauno į Birštoną, kelionę laivu pradės iš senosios Kauno marių prieplaukos, o Birštone jų lauks užsakytas autobusas atgal į Kauną. Keleiviai, norintys laivu keliauti iš Birštono į Kauną, kelionę užsakytu autobusu pradės iš Kauno, o tuomet mėgausis plaukimu iš Birštono į Kauną. Tokie maršrutai parinkti neatsitiktinai, kadangi kelionė laivu į vieną pusę tęsis 4 valandas. Keliautojams turėtų patikti tai, kad jiems bus sudaromos sąlygos praleisti 3 valandas Birštono kurorte. Į kelionės kainą įskaičiuota ir nemokama 1 valandos ekskursija Birštone, kurios metu keliautojams bus parodyti svarbiausi kurorto turizmo ir kultūros objektai. Net ir keliautojams, pasirinkusiems dalyvavimą ekskursijoje, laiko pramogoms ar poilsiui bei pietums tikrai pakaks. Neabejojama, kad visi, pasirinkę vandens kelionę kruizu, laiką Birštone praleis turiningai, kadangi Birštonas – kurortas, kuriame galima aktyviai leisti laisvalaikį, pasilepinti saulės voniomis, dviračiais pasivažinėti Nemuno pakrante bei kurorto gatvėmis ar parku, visus metus mėgautis kurorto sanatorijų teikiamomis vandens pramogomis bei sveikatinimo procedūromis. Tikimasi, kad šis pramoginis kruizas ne tik taps išskirtine pramoga, bet ir prisidės prie rekreacinės laivybos bei vandens turizmo skatinimo ir plėtros didžiausiuose šalyje vidaus vandens keliuose – Nemune ir Kauno mariose. Daugiau informacijos apie šį plaukimą (išvykimo laikai, maršrutų programos bei kainos) pateikiamos Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro elektroninėje parduotuvėje http://www.kaunastic.lt/index.php/parduotuve/product/37291-kruizas-i-birstona-2014-m-birzelio-24-d.html.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7817049sec.