Lietuva surinko 1 000 000 like‘ų socialiniuose tinkluose

Prieš metus Valstybinis turizmo departamentas (toliau – VTD) pradėjo įgyvendinti kampaniją „Like‘able Lithuania“, per socialinius tinklus kviečiančią turistus į Lietuvą ir pristatančią dalykus, už kuriuos kiekvienas gali pamėgti mūsų šalį. Nuo 2013 m. rugsėjo iki 2014 m. rugsėjo buvo pasiektas 1 005 807 gerbėjų „surašymas“ – tiek interakcijų socialiniuose tinkluose įvykdė kampanijos gerbėjai.
Lietuvos viešinimo kampanija vyko 6-iuose socialiniuose tinkluose: Facebook, Vkontakte, Twitter, Youtube, Google+ ir Instagram. Čia kasdien trejomis kalbomis (lietuvių, anglų ir rusų) buvo pristatomi įdomūs, nauji turistų traukos objektai, renginiai, faktai, netikėti atradimai, Lietuvos kūrėjų pasiūlymai, išskirtinės maitinimo įstaigos – tai, ką kiekvienas galėtų pamėgti Lietuvoje.


Tapti Lietuvos gerbėjais arba virtualiais turistais galėjo tie, kurie ne tik spaudė „like“, bet ir dalinosi kampanijos turiniu su savo draugais, skelbė nuotraukas, filmukus, rašė komentarus, atsiliepimus, argumentus, kodėl reikėtų apsilankyti Lietuvoje.

“Tai pirmas VTD įgyvendinamas tokio masto projektas socialiniuose tinkluose, kurio metu 365 skirtingais būdais buvo kviečiama atvykti į Lietuvą. Džiaugiamės, kad projekto startiniame etape užsibrėžtas tikslas – surinkti 1 000 000 like‘ų – buvo sėkmingai įgyvendintas. Akivaizdu, kad ir po dešimtmečio socialiniai tinklai išliks vienu svarbiausių nuomonę formuojančių veiksnių turizmo ir kelionių rinkoje, todėl darbas socialiniuose tinkluose nesibaigia ir toliau bus vystomas, tęsiant tą pačią mintį: yra daugybė priežasčių mėgti Lietuvą ir ją aplankyti,“ – kampanijos „Like‘able Lithuania“ rezultatų aptarimui skirtoje spaudos konferencijoje sakė VTD vyriausioji patarėja dr. Raimonda Balnienė.


Prie iki šiol „Like‘able Lithuania“ vystomų 6 socialinių kanalų prijungs ir porą naujų: Pinterest bei Vimeo. Keliones planuojantiems žmonėms bus pateikiama patarimų, padėsiančių išvengti nesusipratimų, sutaupyti išlaidų, pamatyti dėmesio vertas vietas ar supažindinti su šalies kultūra. Taip pat ir toliau bus pristatomos veržlios lietuviškos įmonės, produktai bei mokslininkai. Drąsiai lygiuojamasi į populiariųjų šalių lankytinas vietas, ieškoma įdomių ir iki šiol neatrastų domėjimosi objektų.


Lietuvos interneto apdovanojimuose „Login 2014“ inovatyvi komunikacijos socialiniuose tinkluose kampanija „Like‘able Lithuania“ ekspertų komisijos buvo pripažinta geriausia interneto kampanija pirmą kartą įsteigtoje nominacijoje „Interneto panaudojimas viešojo sektoriaus reklamai“.


Nuorodos į kampanijos paskyras socialiniuose tinkluose:

Facebook https://www.facebook.com/LikeLithuaniaLT
Twitter https://twitter.com/LikeableLT
Google+ https://plus.google.com/u/0/112311739662698859701/posts 
Vkontakte http://vk.com/likeablelithuania
Youtube http://www.youtube.com/channel/UCecqypMCV0mchqAZhH2fNFg
Instagram http://instagram.com/likeablelithuania

Daugiau informacijos:
http://www.likeablelithuania.com/welcome/
https://www.facebook.com/LikeLithuaniaLT   
 

Kampaniją „Like‘able Lithuania“ įgyvendina Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos, ji finansuojama ES struktūrinės paramos lėšomis pagal projektą „Lietuvos turizmo produktų pristatymas, įvaizdžio formavimas bei reklama socialiuose tinkluose“ (Nr. VP3-1.3.-ŪM-04-V-03-002).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57049799sec.