Baltic Travel Group, skrydžių bendrovė AirBaltic ir Latvijos Investicijų ir plėtros agentūra surengė unikalų renginį Paryžiaus muziejuje «Musee d'Orsay»

Latviams labai patinka Paryžius, patinka lankytis Prancūzijos kaimo vietovėse, jie mielai gardžiuojasi vietiniu vynu bei patiekalais. Tuo tarpu prancūzams mūsų siauros gatvelės bei Baltijos šalių „Art Nouveau“ vis dar tikra paslaptis. Skatindamos Prancūzijos ir Baltijos šalių bendradarbiavimą, „Baltic Travel Group,” skrydžių bendrovė „AirBaltic“ bei Latvijos Investicijų ir plėtros agentūra (LIAA) š.m. gegužės 24d. suorganizavo renginį Prancūzijos turizmo atstovams.

Renginio tikslas buvo stiprinti Baltijos šalių (Lietuvos, Latvijos ir Estijos) ir Prancūzijos bendradarbiavimą, jame dalyvavo daugiau nei 40 Paryžiaus turizmo bendrovių atstovai.

Renginio datos buvo pasirinktos neatsitiktinai ─ tuo pat metu vyko visų trijų Baltijos šalių bendrai suorganizuota meno paroda „Laukinės sielos. Simbolizmas Baltijos šalyse“ (pranc. Âmes sauvages. Le symbolisme dans les pays baltes). Tad priėmimo metu svečiai galėjo apžiūrėti parodą, pasigardžiuoti vaišėmis, jiems  buvo skirti Baltijos šalių pristatymai.

Muziejuje „Musee d'Orsay“ nuo balandžio 3d. iki gegužės 29d. vyko muzikos festivalis „Musica Baltica“, kurio metu buvo pristatyti meniniai ir animaciniai filmai bei kitas Baltijos šalių menas, nusakęs Baltijos šalių praeitį ir ateitį, lūkesčius ir svajones, ir atskleidęs jų tapatybės svarbą Europai.

Baltijos šalių turizmo sektoriaus augimas atveria ne tik naujų perspektyvų, bet ir sudaro galimybių verslui augti tarptautiniu mastu. Darbas su Prancūzijos rinka būtų puikiu bet kokios šalies tikslu. „Baltic Travel Group” siekia parodyti, kiek daug nuveikė Baltijos šalys nuo nepriklausomybės paskelbimo iki nepriklausomybės šimtmečio. Faktiškai Latvija, Estija ir Lietuva turėjo reikšmingos įtakos visos dabartinės Europos istorijai, tad šis renginys buvo puiki proga pristatyti šlovingiausius Baltijos šalių aspektus. Renginys buvo nuostabi galimybė didžiuotis savimi ne tik savo šalyse, bet ir parodyti pasauliui, kokie mes talentingi, galingi ir nuostabūs! Skleiskime žinią apie Baltijos šalis! Paroda, festivalis ir renginys Paryžiaus kelionių agentūrų atstovams yra unikali galimybė populiarinti Latvijos vardą užsienyje!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aplūko idejas brīvdienām Rēzeknē! Rēzeknes pilsētas TIC
Trūkst ideju brīvdienām? Ieskaties mūsu 2 dienu piedāvājumā un izvēlies sev tīkamo! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16864514sec.